Επιλογή Σελίδας

Σε ένα ματς ακατάλληλο… για καρδιακούς ο Απόλλων Πόντου βγήκε μεγάλος νικητής από την κόντρα των Σερρών με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό κερδίζοντας με 4-2 αφήνοντάς τον στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπαργκάν να σκοράρει.

Η «απάντηση» για τους Σερραίους ήταν άμεση καθώς στο 24’ ο Ζέρης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 27’ οι «κόκκινοι» κατάφεραν και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με τον Κανίς να σκοράρει με διαγώνιο σουτ και να δίνει προβάδισμα στον Πανσερραϊκό με 2-1.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 57’ με τον Ελλέ σε 2-2, ενώ δεν το βαλαν κάτω καθώς στο 61’ ο Γιανναράκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 2-3.

Το τελικό 4-2 ήρθε στο 74’ με αντεπίθεση όταν ο Δαλιανόπουλος βρήκε τον Φράγκο και αυτός με πλασέ σκόραρε για να χαρίσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Απόλλωνα.

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Κατσίκας, Γιανναράκης, Δημητρίου, Μαρκιόνι, Ζέρης, Φουάσης, Κρητικός (76′ Θεοδωρίδης), Καραμπέρης (66′ Τσιμίκας), Ανάκογλου, Κανίς, Παπαβασιλείου (66′ Κόντσι).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμάντσοκο, Καλαϊτζίδης, Ενομό (42′ Φράγκος), Μπαργκάν, Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ελλέ, Σουντουρά (88′ Ζαχαράκης).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This