Επιλογή Σελίδας

Η ΑΕΛ παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο διέλυσε την Ξάνθη με 4-0 στο ντεμπούτο του Παναγιώτη Γκουτσίδη στο πάγκο των «βυσσινί» στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Όγκμποε που σκόραρε τρεις φορές και με γκολ του Τσουμάνη, μία σοβαρή σε όλες τις γραμμές ΑΕΛ έφθασε σε μια επιβλητική νίκη με 4-0 επί της πρωτοπόρου Ξάνθης.

Η ΑΕΛ μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Γκοτζαμανίδης έκανε κάθετη πάσα για τον Όγκμποε που πέρασε τον τερματοφύλακα Ντέϊβιντ Ίζζο και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Όγκμποε με δύο τέρματα 51′, 65′ έκανε χατ τρικ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τσουμάνης στο 89′ με κεφαλιά ψαράκι κάνοντας ονειρικό ντεμπούτο, βάζοντας το πρώτο γκολ στην καριέρα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Πολυχρόνης (Βρούζος – Μηνούδης), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας).

ΑΕ Λάρισας (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου Θ., Κολομπίνο (86′ Μαυριάς), Γιάκος (79′ Παπαγεωργίου Κ.), Νικολιάς (69′ Γλυνός), Όγκμποε (86′ Τσουμάνης), Ακούνια (86′ Νίνο).

ΑΟ Ξάνθη (Κεχαγιάς): Ίτσο, Παπάζογλου, Φαζός, Τζανακάκης (56′ Δεληγιαννίδης), Πολίμος, Θυμιάνης (56′ Δόρης), Gomez, Πλατέλλας (46′ Κρητικός), Γκινσάρι (56′ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Ιμπραΐμι (79′ Δημητριάδης Τ.) 

Πηγή: ΑΕΛ Ολέ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This