Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη με ανατροπή πανηγύρισε μέσα στην Έλαφο ο Κεραυνός Μακρυγιάλου επικρατώντας με σκορ 3-2 επί του τοπικού Ταύρου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Με το τρίποντο της νίκης, η ομάδα του Ζαχαρία Παναγιωτίδη, ανέβηκε στην 8η θέση της κατάταξης ισόβαθμος με την Ακαδημία Γιώτσα και τον ΠΑΟ Κ. Μηλιάς (13 β.) ενώ αντίθετα ο Ταύρος για ακόμη μία αγωνιστική παρέμεινε στον βυθό του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 6 βαθμούς.

Δικαιότατη η νίκη του Κεραυνού που ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας και δύο δοκάρια απέναντι στον Ταύρο που παρουσιάστηκε αγνώριστος και φυσιολογικά γνώρισε ακόμη μία ήττα.

Στο 8ο λεπτό ο Γιώργος Τριγωντζής με ατομική προσπάθεια και κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 45΄ ο Κώστας Μποζίδης με διαγώνιο σουτ από θέση δεξιά και λίγο μέσα στην περιοχή έγραψε το 2-0.

Στο 50΄ ο Βαγγέλης Καλαϊτζίδης από κοντινή απόσταση μείωσε το σκορ με πλασέ σε 2-1.

Στο 56΄ δυνατό σουτ του Τσούνι, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσιλίκωφ.

Στο 79΄ ο Μαυρίδης με εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από τη σέντρα του Ζενουνλλάρι ισοφάρισε το σκορ σε 2-2.

Στο 81΄ διαμορφώθηκε το τελικό 2-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βαγγέλη Καλαϊτζίδη σε πλασέ του ύστερα από την σέντρα του Α. Μπάλα από την δεξιά πτέρυγα.

Στο 85΄ πλασέ του Β. Καλαϊτζίδη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιλίκωφ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η κα. Δήμητρα Τσικλητάρη με βοηθούς τους κ.κ. Θέμη Σκούμπα, Κώστα Λυκόπουλο.

Ταύρος Ελάφου (Ζαχαρίας Γκούτζας): Τσιλίκωφ, Λιανός, Φωτόπουλος, Ν. Τσαταλμπάς, Κ. Τσαταλμπάς, Χ. Τσαπράνης, Μπογκντάνι (65΄ Γράψας), Μπομπόλης, Μητσιόπουλος (80΄ Ζαμαντζάς), Τριγωντζής, Μποζίδης.

Κεραυνός Μακρυγιάλου (Ζαχαρίας Παναγιωτίδης): Μιχαηλίδης, Ρούτσι (72΄ Α. Μπάλα), Λ. Μπάλα, Ασλανίδης, Τσούνι, Αμπντουλαχί (90΄ Μελιδώνης), Σαραμαντής, Μαυρίδης, Τσόλτης (83΄ Γ. Καλαϊτζίδης), Ζενουνλλάρι, Β. Καλαϊτζίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This