Επιλογή Σελίδας

Πολύ σημαντική νίκη στη “μάχη” της παραμονής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας κατέκτησε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που κέρδισε στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης τον Άρη Κοκκινοπλιτών με 3-2, για τη 13η αγωνιστική.

Η ομάδα της Νεοκαισάρειας έφτασε τους 7 βαθμούς και ισοβαθμεί πλέον με τον Αετό Καταλωνίων στη 12η θέση με τις δύο ομάδες να βρίσκονται δύο βαθμούς πιο πίσω από τον 11ο Άρη Κοκκινοπλιτών που έμεινε στους 9.

Στο 6′ ο Γιαζιτζόγλου έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ζιάκας πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1 για τον Αχιλλέα.

Στο 19′ ο Σαββίδης ισοφάρισε σε 1-1 με ωραία ενέργεια και σουτ.

Ο Γκουνέλας στο 36′ με συρτό διαγώνιο σουτ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα της Νεοκαισάρειας, κάνοντας το 1-2, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ μέρος.

Το 1-3 έγινε με ωραία ενέργεια και πλασέ του Γαβρίδη στο 68′.

Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 72′ ο Σαββίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σκοράροντας με ένα πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ στο απέναντι “παραθυράκι” σε ένα γκολ για highlights.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γερμανός με βοηθούς τους Βασίλη και Στέφανο Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών: Δημητριάδης, Τριανταφύλλου, Σκαμπαρδώνης, Μάρκου, Μπαλαούρας, Γιώτσας, Χρυσόπουλος, Μουρατίδης, Σαββίδης, Ευαγγελόπουλος, Μπιτσάνης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αμβροσιάδης, Λαράκου, Σιαμάγκας (46′ Καραγκούνης), Γκούτζας, Γαβρίδης, Ζιάκας, Μυρωτής (46′ Κατσαμάγκας), Γιαζιτζόγλου (46′ Υφαντής), Γκουνέλας, Παπαγιαννόπουλος, Αμανατίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This