Επιλογή Σελίδας

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας εδραιώθηκε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 τον Αετό Καταλωνίων, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα ήταν η μοναδική από τις επτά πρώτες ομάδες της βαθμολογίας που κέρδισε σήμερα με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των υπόλοιπων και να αυξήσει τη διαφορά της από όσους την ακολουθούν ενώ μείωσε την απόσταση και από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου σε οκτώ βαθμούς με 29 έναντι 37.

Ο Αετός έμεινε στους 7 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στη 12η θέση του πίνακα, με τις δύο ομάδες να είναι στο +3 από την τελευταία ΑΕ Περίστασης και στο -2 από τον 11ο Άρη Κοκκινιπλιτών.

Η ομάδα της Νέας Ζωής άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μιχαηλίδη στο 7′.

Το τελικό 0-2 “έγραψε” στο 33′ ο Παππάς με κεφαλιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ατματζίδης με βοηθούς τους Κουκοβίτη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων (Στέφανος Ζαλίκας): Κουκουστρίκας, Δούλαλας, Κουτσιαρής, Πουτσίκης, Μούστα, Ζησόπουλος (46′ Γαλάνης), Βασιουρής, Εγγλέζος, Λάζος Δ. (82′ Λάζος Θ.), Πότσι (70′ Ντόντης), Πάγια.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Σωτήρης Ζιώγας): Μελικιάν, Μάλα (68′ Τουλίκας), Κυλώνης, Ίτσιος, Σιδηρόπουλος, Μότσιας (89′ Μαλάσι), Κατσιούλης (90′ Χρυσός), Παππάς, Παντζιάλας, Κουσουρής, Μιχαηλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This