Επιλογή Σελίδας

ΑΕ Καρίτσας και Ακαδημία Πλαταμώνα “συγκρούστηκαν” στο γήπεδο της Βροντούς στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας με την αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη 1-1.

Οι Καριτσιώτες έφτασαν τους 11 βαθμούς και παραμένουν στη 10η θέση της βαθμολογίας ενώ η ομάδα του Δημήτρη Μιχωλού έφτασε τους 17 βαθμούς και είναι πλέον μόνη στην 8η θέση του πίνακα, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο (το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Βατανιακό το οποίο είχε αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Πλαταμώνα και αναμένεται να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου).

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 76′ με τον Ταφραλή να κάνει το 0-1 με κοντινή προβολή εκμεταλλευόμενος παράλληλη μπαλιά.

Η “απάντηση” των “κιτρινόμαυρων” ήλθε στο 82′ όταν ο Βελώνης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Σεμιτσίδης, Γουλαντάς, Φακίτσας, Βελώνης, Μπέης (28′ Χασιώτης), Γκίνας, Σάμπα, Γούτσιος, Κοσμίδης, Μητράκας Ν., Μπούσιας (85′ Παπαϊωάννου).

Ακαδημία Πλαταμώνα: Ευθυμιάδης, Κουρτσελίδης, Αρζάνας (46′ Λιάγκας), Μπατζέλας, Σιώκας, Κατσαρός, Ρακίπι, Bullari, Ταφραλής, Κατέλας Δ., Κατέλας Ν. (60′ Γαλάνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This