Επιλογή Σελίδας

Στο -1 από την 4η θέση βρίσκεται πλέον ο Ατρόμητος Κατερίνης που επικράτησε με 1-0 του Θερμαϊκού Κορινού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Μυλαύλακου έφτασε τους 23 βαθμούς και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ισοπαλίες των Δία Δίου, Βατανιακού, 25ης Μαρτίου και Αναγέννησης Κολινδρού ανεβαίνοντας στην 5η θέση του πίνακα (ισοβαθμεί με την 25η Μαρτίου) ενώ οι Κορινιώτες έμειναν στους 16 βαθμούς και στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Το “τρίποντο” στην ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή χάρισε ο Πατσιοδήμος στο 9′ ο οποίος μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Σταλίκα και με τη μπάλα να έχει πορεία προς τα δίχτυα την έσπρωξε πάνω στη γραμμή, κάνοντας το 1-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης: Κουδουνάς, Σατσίδης, Σταλίκας, Μπαλαμπάνης, Μαλεζάς, Παναγιωτίδης, Medolli, Κωνσταντινίδης (82′ Παναγιωτίδης), Στραβογιάννης, Καραγκιοζίδης (52′ Χρυσόπουλος), Πατσιοδήμος (73′ Χαλκίδης – Καλλέργης).

Θερμαϊκός Κορινού: Βασιλειάδης, Κατσούλης Β. (63′ Σαμαλής), Καραμανώλας Ε., Αντωνιάδης, Αγγελάτος, Κέλο (46′ Κατσούλης Α.), Κατσαμάγκας, Πιατίδης, Ζουκάν (72′ Καραχαλίδης), Παρδάλης, Καραμανώλας Κ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This