Επιλογή Σελίδας

Από έναν βαθμό πήραν 25η Μαρτίου και Αναγέννηση Κολινδρού που αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο “Γεώργιος Ασλανίδης” σε αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Έτσι, καμία από τις δύο ομάδες δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ισοπαλίες του Δία Δίου και του Βατανιακού και να πλησιάσουν στην τετράδα, με τους Κατερινιώτες να έχουν πλέον 23 βαθμούς (ισόβαθμοι με τον Ατρόμητο Κατερίνης) και τους Κολινδρινούς 22 και να είναι 5οι και 7οι αντίστοιχα.

Τα “τσακάλια” άνοιξαν το σκορ με σουτ του Λαδά έξω από την περιοχή στο 12′.

Στο 41′, σε αντεπίθεση της ομάδας του Νίκου Τσαγκαλίδη ο Γ. Παυλίδης πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Τόλιου και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 63′ ο Γούτσιος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα η ομάδα της Αναγέννησης να αγωνιστεί από εκείνο το χρονικό σημείο με αριθμητικό μειονέκτημα.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Μερτζεμέκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΜΣ 25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Ξενόπουλος (78′ Χαραλαμπίδης), Παυλίδης Γ., Ρίζος (81′ Τσιντώτας), Τασίδης, Παυλίδης Α., Οικονόμου, Ζουκάν, Χασάπης, Παπαδόπουλος, Φωκαΐδης (64′ Καλαμπάκας).

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Λαδάς, Παυλίδης, Γούτσιος, Δημάσης, Κοσμίδης, Πατατούκας (64′ Γκουδάρας), Μπουρανής, Καμπερίδης Β., Αποστολίδης, Καμπερίδης Χ. (64′ Μπάτσιος – 81′ Κακάνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This