Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Περίστασης και τον Δία Δίου, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι ουραγοί της βαθμολογίας πήραν έναν πολύτιμο βαθμό ισοφαρίζοντας στο 90′ την ομάδα του Δίου που έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, χάνοντας έδαφος στη “μάχη” της τετράδας.

Ο Δίας έφτασε τους 25 βαθμούς και παραμένει στην 3η θέση του πίνακα ενώ η ΑΕΠ με τον βαθμό που πήρε έφτασε τους 4, τρεις λιγότερους από Αετό Καταλωνίων και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Δία που προηγήθηκε 0-1 με σουτ του Μανίκα στο 10′.

Ο ίδιος παίκτης στο 18′ ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ, έπειτα από σέντρα.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 33′ με γκολ του Μπιζιώτα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ του Παπανικολάου μετά από φάουλ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δία.

Στο 90′ ο Κλιάνης ισοφάρισε σε 1-1, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Περίστασης νικώντας τον Παπανικολάου με πλασέ, σε τετ α τετ έπειτα από κάθετη πάσα συμπαίκτη του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σεσέντος με βοηθούς τον Σκαμπαρδώνη και την Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης: Κυπαρισσόπουλος, Γεροστέργιος, Κουσουρής, Κολαξίδης, Παπαδόπουλος, Σταυρίδης (58′ Μαρωνίτης), Κλιάνης Α., Βαρβαρέζος, Μπιζιώτας, Κλιάνης Α., Κάλτσο (75′ Κουτσουμπέας).

Δίας Δίου: Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Ζαβαντίας, Νίκου, Αλεξανδρίδης, Συρανίδης (83′ Σπυριδόπουλος), Καραμήτρος Ν. (90′ Αμανατίδης), Καραθάνος, Κυπαρίσσης, Παγωνίδης, Μανίκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This