Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Βατανιακός και ΓΑΣ Σβορώνου στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν για τη 13η αγωνιστική του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους Σβορωνιώτες που δε μπόρεσαν να κάνουν το “13 στα 13” και είδαν τη διαφορά από τη δεύτερη ΠΑΕ Ποντίων να μειώνεται σε οκτώ βαθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη που έχει έναν αγώνα λιγότερο (παίζει το εξ αναβολής με την Ακαδημία Πλαταμώνα την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου) έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφη με το -13 να παραμένει αμετάβλητο. 

Ο Βατανιακός ήταν η ομάδα που θεωρητικά ήθελε περισσότερο το παιχνίδι όμως ήταν ακίνδυνος επιθετικά, απειλώντας με μόλις δύο μακρινά σουτ του Κραγιόπουλου και ένα του Μπενίσκου στα καρέ του Παπατολίκα.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με πρώτο μέλημα τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν και τη διάθεση να ψάξουν ένα γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και ήταν αυτοί που είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες στον αγώνα με κορυφαία το τετ α τετ του Κυρτέγου με τον Κούζα στο 74′ στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας του Βατανιακού αλλά και τα φάουλ του Κυρτέγου στο 53′ και στο 80′.

Από το 82′ και μέχρι το τέλος, ο Βατανιακός αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Δερμίση.

 

Το “φιλμ” του αγώνα
21′ Αντεπίθεση για τον ΓΑΣ Σβορώνου, με τον Μακράκη από αριστερά να σπάει για τον Κυρτέγο ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ.
26′ Μακρινό σουτ του Κραγιόπουλου, μπλόκαρε εύκολα ο Παπατολίκας.
43′ Σουτ του Κραγιόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε στην αγκαλιά του Παπατολίκα που δεν αιφνιδιάστηκε.

53′ Εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου έξω από το ημικύκλιο, έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε ο Κούζας.
55′ Ο Μακράκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, ξεμαρκαρίστηκε και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κούζα.
73′ Σουτ του Τροΐρη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κούζας.
74′ Ο Κυρτέγος έκλεψε τη μπάλα και έβγαλε πάσα στον Κυπαρίσση που βρέθηκε απέναντι από τον Κούζα όμως ο τερματοφύλακας του Βατανιακού έδιωξε σωτήρια με τα πόδια το πλασέ του φορ του ΓΑΣ Σβορώνου, κρατώντας το μηδέν.

80′ Εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού του Βατανιακού και άλλαξε πορεία, περνώντας ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
81′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μακράκη ο Κυπαρίσσης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κούζας έπεσε και μπλόκαρε.
82′ Αποβολή του Δερμίση με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη στο 36′).
89′ Σουτ του Μπενίσκου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Βρούζο και Μηνούδη.

Κόκκινες: Δερμίσης (82′)

Κίτρινες: Δερμίσης, Σαμανίδης, Μπενίσκος, Κατσάρας – Καρτσαμπάς, Δημητρουλόπουλος

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Κούζας, Σαμανίδης, Κολαξίδης, Λιόλιος, Δερμίσης, Κραγιόπουλος, Νταμπαλάκης (66′ Μιχαηλίδης), Λαζαρίδης, Κατσάρας (77′ Τσικαδέρης), Μυστρίδης (85′ Αδαμόπουλος), Μπενίσκος.

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Παπατολίκας, Καρτσαμπάς (90’+4′ Σαρρής), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρουλόπουλος, Τροΐρης, Βούλγαρης Χ. (87′ Ζώβληκας), Μακράκης, Κυρτέγος, Δελαβερίδης (66′ Κυπαρίσσης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This