Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε ο Απόλλων Πόντου που κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας με 2-0, για την 8η αγωνιστική του Α’ ομίλου.

Έτσι, οι Καλαμαριώτες έφτασαν τους 4 βαθμούς και προσπέρασαν τους αντιπάλους τους στον πινάκα, αφήνοντάς τους προτελευταίους με 2 βαθμούς.

Το “φιλμ” του αγώνα:
5′ Μετά από εξοχή ατομική ενέργεια του Ενομο και πάσα του Δαλιανόπουλου, ο Μπαργκάν στο ύψος της περιοχής γλίστρησε και δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει το σουτ υπό καλές προϋποθέσεις
21′ Επικίνδυνη φάση για λογαριασμό της ομάδας της Λάρισας, που κατέληξε σε μία αδύναμη κεφαλιά του Ζιάκα, η οποία εξουδετερώθηκε εύκολα από τους αμυνόμενους

26′ Μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Σκούπρα από δεξιά, ο Ζιάκας βρέθηκε σε θέση σουτ και αστόχησε από το ύψος του πέναλτι
33′ Απίθανη κάθετη πάσα του Ελλέ, ο Δαλιανόπουλος δεν πρόλαβε τον Αστρά.
36′ Κοντινή κεφαλιά του Κανούλα, αλλά αδύναμη και μπλοκάρει ο Πίτκας,
37′ Φάουλ σε καλό σημείο για τον Απόλλωνα Λάρισας
38′ Από το ημικύκλιο ο Βίγια στέλνει τη μπαλα στο κάθετο δοκάρι, με τεχνική εκτέλεση.

50′ 50΄ ΓΚΟΟΟΟΛ Για τον Απόλλωνα Πόντου! Ο Ενομό δέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε με όμορφη κίνηση και έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Αστρά.
58΄ Έξοχη ομαδική ενέργεια του Απόλλωνα που ξεκίνησε από τον Σουντουρά, αυτός έδωσε δεξιά στον Ενομό και από τη σέντρα του ο Ελλέ μέσα από την περιοχή έχασε έτοιμο γκολ.
71΄Δυνατό σουτ από τον Χατζή, πάνω απ’ τα δοκάρια του Πιτκα.
76΄Σουτ του Καρρίκι, άουτ, μετά από κόρνερ

83΄Δεύτερη κίτρινη στον Ελλέ και αποβολή. Ο Απόλλων παίζει πλεόν με 10 παίκτες. Ο Γάλλος στην προσπάθειά του να κρατήσει το έλεγχο της μπάλας βρήκε αντίπαλο στο πρόσωπο, με το χέρι του.
90΄Φαόυλ για τους γηπεδούχους, λίγο έξω από την περιοχή. Το εκτελεί ο Βίγια, ελάχιστα άουτ.
93′ Ο Ενομό κερδίζει πέναλτι! Τον ανέτρεψε ο Καλούσης.
94΄ΓΚΟΟΟΟΛ! Το 0-2 από την ετέλεση του Ενομό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Τσολακίδη και Αραβίδη (Αθηνών) και 4ος διαιτητής ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Γιαννίτσης (45’+3′ λ.τ. Γιαννίτσης), Καρίκκι, Βίγια, Λίταινας, Ζιάκας, Σκούπρας, Κανούλας, Χατζής, Τιγκουέ, Λεμάνγκ (59′ Παναγιώτου).

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ελέ, Ενομό, Μπαργκάν (74′ Δεινόπαπας).

Πηγή: kalamariasports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This