Επιλογή Σελίδας

Με πρωταγωνιστές τον Χισάμ Κανίς και τον Γιώργο Παπαβασιλείου ο Πανσερραϊκός πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον Ηρακλή (Τρίγλια).

Ο 24χρονος Μαροκινός πέτυχε και τα δύο γκολ των «λιονταριών» φτάνοντας τα έξι στο φετινό πρωτάθλημα ενώ ο 29χρονος επιθετικός, με καταγωγή από την Αγκίστα Σερρών, έδωσε μια καταπληκτική ασίστ και κέρδισε το πέναλτι με το οποίοι έγινε το 2-0. Οι Σερραίοι είχαν και δύο δοκάρια σε ένα λεπτό, στο 22ο με τον Κανίς και τον Φουάση ενώ κέρδισαν για δεύτερη φορά τον αντίπαλο τους (στις αρχές Οκτωβρίου είχαν νικήσει 2-1 για το κύπελλο Ελλάδος) ο οποίος σήμερα ηττήθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Με νέο σύστημα

Ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με νέο σύστημα στο σημερινό παιχνίδι. Ο Ζεράρ Σαραγόσα άφησε το αγαπημένο του 4-3-3 και κατέβασε την ομάδα του με 3-5-2 με τρείς στόπερ, τους Γιανναράκη, Κουκόλη και Μαρκιόνι ενώ ντεμπούτο με τους «κόκκινους» έκανε ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Κατσίκας. Δεξιά ήταν ο Ζέρης και αριστερά ο Φουάσης ενώ στη μεσαία γραμμή οι Κρητικός, Ανάκογλου και Έππας. Στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Κανίς και Παπαβασιλείου.

Τα γκολ

Οι Σερραίοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 22ο όταν σε μια φάση είχαν δύο δοκάρια, αρχικά σε σουτ του Χισάμ Κανίς και στη συνέχεια σε σουτ του Αντώνη Φουάση. Στο 29ο μετά από λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο Γιώργος Παπαβασιλείου με εντυπωσιακή ασιστ τροφοδότησε τον Κανίς και ο Μαροκινός με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 76ο ο Γιώργος Παπαβασιλείου κέρδισε πέναλτι από τον Κωστούλα και ο Κανίς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα): Κατσίκας, Ζέρης, Φουάσης, Γιανναράκης, Κρητικός, Ανάκογλου (68ο Τσιμίκας) , Μαρκιόνι, Κουκόλης, Έππας (85ο Καραμπέρης), Κανίς, Παπαβασιλείου (78ο Κόντσι).

Ηρακλής (Τρίγλια) (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος (57ο Ματίας Τόμας), Χρουσιέλ, Μανωλάκης, Μ. Παπαστεριανός, Α. Παπαστεριανός, Κάκκο (57ο Κάκο), Τότσκα, Κωστούλας (76ο Καρτσαμπάς), Μπαστακός.

Πηγή: ertnews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This