Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν Ολυμπιακός Β και Βέροια, για την 8η αγωνιστική της Betsson Super League 2, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στην εκπνοή του αγώνα!

Οι «ερυθρόλευκοι» του Άριελ Ιμπαγάσα, προηγήθηκαν με γκολ του Βοϊλη στο 49ο λεπτό, είχαν δοκάρι με τον Λιάτσο αλλά η Βέροια ισοφάρισε στο 89’ με τον Φοφανά που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Οι δύο ομάδες λοιπόν, παρέμειναν αήττητες. Ο Ολυμπιακός έφερε την τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα και έχει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες ενώ η Βέροια έχει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Με το αποτέλεσμα αυτό, όμως, οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη της Ξάνθης επί του ΠΑΟΚ Β «έπεσαν» από την πρώτη θέση στην οποία ανέβηκε η ακριτική ομάδα.

Στο α’ ημίχρονο η Βέροια είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 10’ κυρίως, σε σουτ του Πασά που απέκρουσε ο Τζολάκης και στο επόμενο λεπτό όταν σουτ του Γιακουμάκη είχε την ίδια κατάληξη, στις δύο καλύτερες φάσεις του πρώτου 45λεπτου. Επίσης, στο 8’ κεφαλιά του Γιακιουμάκη μπλόκαρε ο πορτιέρο του Ολυμπιακού, όπως επίσης και στο 13’ σε σουτ του Πεταυράκη.

Ο Ολυμπιακός στο α’ ημίχρονο είχε δύο τελικές, στο 4’ σε κεφαλιά του Κωστή που κατέληξε άοουτ και στο 44’ σε σουτ του Λιάτσου που μπλόκαρε ο Βελλίδης.

Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 49’ με πλασέ του Βοϊλη έπειτα από σέντρα του Λιάτσου ενώ στο 67΄ο δημιουργός του γκολ των «ερυθρόλευκων» είχε δοκάρι.

Η Βέροια είχε ευκαιρίες στο 50’ σε σουτ του Μούργου, στο 54’ σε γυριστό πλασέ του Γιακουμάκη και στο 66’ σε δυνατό σουτ του Πασά που μπλόκαρε οι Τζολάκης.

Η κλασσική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 84’ όταν από λάθος του Κινκουέ, ο Πασάς με κεφαλιά από την μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα άουτ. Η ισοφάριση τελικά ήρθε με σουτ του Φοφανά μέσα στην περιοχή και δεξιά έπειτα από ασίστ του Πασά.

Διαιτητής: Αντωνίου Ελένη (Αχαϊας), Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαϊας), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), 4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας).

Κίτρινες: Κωστή, Νίκολιτς – Πεταυράκης

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (86’ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Βοϊλης (75’ Κίτσος), Ντόϊ, Κωστή (78’ Σπυριδάκης), Σουρλής.

Βέροια ΝΠΣ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (62’ Φοφανά), Μαραγκός, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (82’ Μυστακίδης), Πόζογλου (62’ Παπαχρήστος), Πασάς, Μούργος (73’ Ορφανίδης), Σκόνδρας.

Πηγή: Sport DNA

Pin It on Pinterest

Shares
Share This