Επιλογή Σελίδας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο θεσσαλικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα, καθώς παρουσία περισσότερων από 3.000 φίλων της και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, επικράτησε με 4-2.

Οι γηπεδούχοι πήραν με το «καλημέρα» το προβάδισμα, καθώς μόλις στο 3′ ο Μπιανκόνι άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να «σοκάρονται» από αυτή την εξέλιξη, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και λίγο πριν την ανάπαυλα (42′) η Αναγέννηση βρήκε και 2ο γκολ με το σουτ του Πολίτη, που αυτόματα την έχρισε ξεκάθαρο φαβορί του ματς. Κάτι που «επιβεβαιώθηκε» στις αρχές του δεύτερου μισού, όταν στο 49′ ο Μπιανκόνι σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά, και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη επιτυχία της.

Τα Τρίκαλα μείωσαν στο 71′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη (καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μπαξεβάνου), όμως αμέσως μετά (74′) ο Κουτσιανικούλης, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, «έγραψε» το 4-1. Στο 85′ ο Λώττας «φλέρταρε» με το 5-1 (με απευθείας εκτέλεση κόρνερ), ενώ τα Τρίκαλα μείωσαν στο 90’+2′ με νέο εύστοχο πέναλτι του Ριζογιάννη.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Καρανίκας (83′ Λώττας), Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Λαγός, Γκίνη (72′ Βιδάλ), Πλέγας, Μπραμπίγια (62′ Μάνιος), Πολίτης (72′ Κουτσιανικούλης), Μπιανκόνι (62′ Μπάλλας).

Τρίκαλα; Σεντουριόν, Ριζόγιαννης, Παρέδες, Ρεκίν, Ελευθεριάδης (65′ Αουντίνο), Ευθυμίου, Κουσκουνάς (77′ Νίζιτς), Μπαξεβάνος (77′ Ντιαλόσι), Νιάρος, Σανδραβέλης (55′ λ.τ Πέλκας), Χειρίτραντας.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This