Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Τομαρά

Οι Ερυθρόλευκοι τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Ηρακλή / ΑΟ Τριγλίας στο Καυταντζόγλειο σε ένα ματς που δεν θα ήταν εύκολο για καμία εκ των δύο ομάδων. Ο Ηρακλής μετά από αυτό το 0-0 δεν έχει νίκη εντός έδρας και ο Ολυμπιακός Β’ δεν έχει νίκη εκτός έδρας ενώ και οι 2 ομάδες παραμένουν αήττητες στην κατηγορία στις πρώτες αγωνιστικές. Στο α’ μέρος η διάθεση των δύο ομάδων να παίξουν ανοιχτά και επιθετικά φαινόταν. Ο Ηρακλής είχε μία πολύ καλή φάση με σουτ του Κάκκου στο 10′ και ένα καλό σουτ του Τόμας στο 28′.

Εκτός αυτών των φάσεων όμως λίγο μετά το 20′ ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Καρτσαμπά στην περιοχή του Ολυμπιακού σε έξοδο του Τζολάκη (που ένα… κλικ πριν είχε κάνει απόκρουση σε ένα μακρινό σουτ), με τον διαιτητή να κρίνει πως το ματς έπρεπε να συνεχιστεί και το ριπλέι να μην δείχνει ότι υπήρξε παράβαση. Ο Ολυμπιακός είχε μία ευκαιρία με τον Κίτσο με ένα σουτ να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι στο 29′ και λίγο μετά είχε τη φάση ε τον Κωστή να σουτάρει έξω.

Στο β’ μέρος ο ρέφερι Τσιμεντερίδης έβγαλε από το 49′ έως το 55′ τρεις κίτρινες σε Καρτσαμπά, Βοϊλη και Σουρλή και στο 60′ έδειξε κίτρινη και στον Κινκουέ. Για αρκετά λεπτά το ματς κυλούσε χωρίς τη μεγάλη φάση. Λίγο μετά το 70′ ο Βοϊλης υποδείχθηκε σε θέση οφσφάιντ σε μία μεγάλη χαμένη φάση του (δεν είναι σίγουρο πως ήταν σωστή η υπόδειξη) και στο 78′ ένα φάουλ του Ξενιτίδη απομακρύνθηκε. Στο 83′ ο Τζολάκης μπλόκαρε ένα σουτ του Βιτίνιο. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το σκορ έμεινε στο 0-0.

Τρίγλια (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Μανωλάκης, Μ. Παπαστεριανός, Α. Παπαστεριανός, Τόμας (61′ Τότσκα), Μπαστακός (80′ Κωστούλας), Πήλιος, Καρτσαμπάς και Κάκκο (70′ Βιτίνιο).

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς (62′ Λιάτσος), Βοΐλης (85′ Σαπουντζής), Κωστή (74′ Τσέλιος), Κίτσος, Σουρλής και Ντόη.

Πηγή: Gazzetta

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This