Επιλογή Σελίδας

Στο “κυνήγι” του πρωτοπόρου Απόλλωνα Ράχης παρέμεινε ο Ερμής Εξοχής που κέρδισε στο Μυλαύλακο τον Ατρόμητο Κατερίνης Β’ με 3-1, για την 9η “στροφή” του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Ερμής, στο πρώτο παιχνίδι του Διονύση Τοκατλίδη στην επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας άνοιξε το σκορ στο 12′ με τον Atanasov. 

Το 0-2 έγινε στο 18′ με γκολ του Μπαμπατζιάνη.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρία τα τέρματα τους στο 65′ με τον Κ. Σαββίδη.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε με γκολ του Χέρα στο 75′.

Έτσι, η ομάδα της Εξοχής διατηρήθηκε στο -1 από την κορυφή με 24 έναντι 25 βαθμών της ομάδας της Ράχης ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στους 13 βαθμούς, όσους έχουν Ακαδημία Γιώτσα και ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς, με το “συγκρότημα” του Στέφανου Ταβουκτσή να υστερεί στην ισοβαθμία και να είναι 7ο.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γ. Σκαμπαρδώνης με βοηθούς τους Κουκιώτη και Π. Σκαμπαρδώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης Β’ (Στέφανος Ταβουκτσής): Γκούτζας, Σταμκόπουλος, Πανανός (74′ Καρκάλης), Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος Π., Ξανθόπουλος (56′ Αμβροσιάδης), Χέρας, Ελεζάι, Κατσαμάγκας, Ζαζόπουλος (46′ Μπέλης), Πατρής (46′ Παπαδόπουλος Δ.).

Ερμής Εξοχής (Διονύσης Τοκατλίδης): Δεληγιαννίδης Α., Παπαζιός (78′ Παπαδημητρίου), Σόβα, Δεληγιαννίδης Κ., Σαββίδης Χ., Ζαμαντζάς, Atanasov, Μπαμπατζιάνης, Σαββίδης Κ., Βασιουρής, Μπατζώνης (71′ Ελευθεριάδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This