Επιλογή Σελίδας

Όλα τα κοντέρ σπάει ο ΓΑΣ Σβορώνου που νίκησε και τον Αετό Κατανωλίων με 3-0 και σημείωσε τη δωδέκατη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη ο οποίος για έναν ακόμη αγώνα δε βρισκόταν στον πάγκο καθώς είναι θετικός στον Covid-19, ανέβασε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση σε 10 βαθμούς (36 βαθμοί έναντι 26 της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης) και όπως όλα δείχνουν θα κυνηγήσει την απευθείας κατάκτηση του πρωταθλήματος και συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.

Όσο για τον Αετό, έμεινε στους 7 βαθμούς και είναι πλέον μόνος στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ για τον ΓΑΣ άνοιξε ο Τριανταφύλλου στο 9′ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου.

Το 2-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου έγινε στο 13′ με πλασέ του Ν. Βούλγαρη, ο οποίος έτσι ολοκλήρωσε ωραίο συνδυασμό με Καρτσαμά και Κυρτέγο.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 83′ ο Εγγλέζος με αυτογκόλ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλορογιάννης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Μπάμπης Μπίντας): Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν., Χατζηθεοδωρίδης (85′ Στεφανίδης), Τριανταφύλλου, Δημητρίου, Ζώβληκας, Καρτσαμπάς, Τροΐρης (63′ Γκαράτζιας), Δελαβερίδης (72′ Σαρρής), Κυρτέγος, Βούλγαρης.

Αετός Καταλωνίων (Στέφανος Ζαλίκας): Κουκουστρίκας, Δούλαλας, Κουτσιαρής, Πουτσίκης, Μούστα, Λάζος Θ., Βασιουρής, Ζησόπουλος, Πότσι, Πάγια, Εγγλέζος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This