Επιλογή Σελίδας

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η Νίκη δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να βάλει δύσκολα στον Θεσπρωτό, ενώ ο αντίπαλός της σε δύο φάσεις που έφτιαξε στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν στην ήττα το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη με 2-0.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, οι «κυανόλευκοι» δεν ήταν καθόλου απειλητικοί, δεν έφτιαξαν τις μεγάλες φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Πρώτο ημίχρονο
Δύο γρήγορα γκολ σε ισάριθμες φάσεις που έγιναν στην περιοχή της Νίκης, πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, είναι οι φάσεις που καθόρισαν και την εξέλιξη του ματς. Ο Θεσπρωτός μόλις στο 10’ προηγήθηκε με πλασέ του Σαραντίδη, μετά από σέντρα που επιχείρησε από δεξιά ο Κωνσταντίνου.

Στο 19’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Βασιλάκη μετά από κόρνερ, με τη Νίκη από εκεί κι έπειτα να μην μπορεί να αντιδράσει. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη δεν κατάφεραν να βρουν απαντήσεις στα δύο γρήγορα του Θεσπρωτού, καθώς και στη δυσκολία να αναπτυχθούν με αξιώσεις μέσα στη …λάσπη. Ο προπονητής των «κυανόλευκών», πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, έκανε πιο επιθετική τη Νίκη, βγάζοντας Τσιμπούκα και Τζοβάρα και βάζοντας στις θέσεις τους Πάνο και Μιράντα. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν με καλές προοπτικές την εστία του Παππά, παρά μόνο σε μία φάση στο 43’, όταν ο Σταυρίδης θα προλάβει τον Τσουκαλά πριν από πιάσει το σουτ από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση.

Δεύτερο ημίχρονο
Και στην επανάληψη η Νίκη δεν δημιούργησε κινδύνους μπροστά από την εστία του Θεσπρωτού με τους γηπεδούχους να έχουν ένα πιο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.

Στο 62΄ο Μιράντα γλίστρησε από το ύψος του πέναλτι και δεν κατάφερε να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, μετά από πάσα του Βασιλείου, ενώ στο 84’ ο Βασιλείου, που πέρασε αλλαγή στη θέση του Τζιώρα, από τη μικρή περιοχή θα στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παππά, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Νίκης στον αγώνα να μειώσει το σκορ.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παππάς, Βαλιέντε, Ντ’ Αλέσιο, Βασιλάκης, Σταυρίδης, Λύγκας (85’ Ζβι), Κωνσταντίνου, Βαταμίδης (85’ Γώγος), Σαραντίδης, Στεργίου (65’ Πατσέκο), Πούφλης (70’ Ραμίρεζ).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας (39’ Πάνος λ.τ. 49’ Μέτσε), Τζοβάρας (39’ Μιράντα), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσουκαλάς (77’ Κυρίτσης), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Τζιώρας (46’ Βασιλείου), Ροχάνο.

Πηγή: Magnesianews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This