Επιλογή Σελίδας

Με τα δύο πρώτα γκολ του Νίκου Κουσκουνά στο πρωτάθλημα (έχει σημειώσει και ένα στο κύπελλο) τα Τρίκαλα έκαμψαν την αντίσταση του Απόλλωνα Πόντου στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Μέχρι να μπει το γκολ οι «κυανέρυθροι» είχαν τα γνωστά τους θέματα στην ανάπτυξη και την προσέγγιση της αντίπαλης εστίας απέναντι σε μία ομάδα που είχε καθαράα αμυντικούς προσανατολισμούς από το ξεκίνημα.

Ωστόσο η παρουσία του Αουντίνο στην επανάληψη έκανε τα Τρίκαλα πιο απειλητικά καθώς επιτέλους η μπάλα έφτανε στους επιθετικούς. Στο 81’ ο Νιάρος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κουσκουνάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ενώ στις καθυστερήσεις η άλλη αλλαγή του Αμπέντε ο Νίζιτς κέρδισε πέναλτι το οποίο και μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο σέντερ φορ των Τρικάλων για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Η νίκη αυτή ήταν μία ισχυρή τόνωση εν’ όψει της συνέχειας καθώς τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Ολυμπιακό Β’ την Τετάρτη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ενώ την Κυριακή παίζουν στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σιντόρης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας με βοηθούς τους κ.κ. Τσιλίκα από Αιτωλοακαρνανίας), Κωνστάντιο (Εύβοια). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ελευθεριάδη, Ευθυμίου, Αουντίνο των Τρικάλων και τους Φράγκο, Ελέ του Απόλλων Πόντου.

Τρίκαλα (Χόρχε Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Παρέδες, Ριζογιάννης, Ρεκίν (82’ Ιωαννίδης), Μπαξεβάνος, Ελευθεριάδης (46’ Αουντίνο), Κουσκουνάς, Πέλκας (70’ Νίζιτς), Ευθυμίου (89’ Κεχαγιάς).

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Αμαραντίδης, Ζαχαράκης, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Ελέ (68’ Ξιφιλίνος), Φράγκος, Δεινόπαππας.

Πηγή: Sport Τρίκαλα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This