Επιλογή Σελίδας

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Δίας Δίου που κέρδισε με 3-2 τον Θερμαϊκό Κορινού, για τη 10η αγωνιστική.

Η ομάδα του Δίου έφτασε τους 23 βαθμούς και διατηρήθηκε στο -7 από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου ενώ οι Κορινιώτες έμειναν στους 12 βαθμούς και την 9η θέση του πίνακα.

Το 0-1 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παρδάλη στο 12′. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα του Δία, Παπανικολάου.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ στο 47′.

Στο 60′ σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους ο Παρδάλης μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε στην απέναντι γωνία του Παπανικολάου, δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Κορινού.

Στο 63′ ο Ευαγγελόπουλος ισοφάρισε εκ νέου για τον Δία σκοράροντας από το δεύτερο δοκάρι, εκμεταλλευόμενος συρτή σέντρα από δεξιά.

Το “τρίποντο” στον Δία Δίου χάρισε ο Κυπαρίσσης στο 70′ κλέβοντας τη μπάλα (και με τη βοήθεια του Μανίκα) από τον τερματοφύλακα Μπικιαρόπουλο και προωθώντας την στο κενό τέρμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς της Βασιλεία και Δήμητρα Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου: Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος, Νίκου, Πεΐδης (90′ Καραθάνος Ν.), Καρανικόλας (61′ Συρανίδης), Καραμήτρος Ν. (61′ Αλεξανδρίδης), Καραθάνος Χ., Κυπαρίσσης (90′ Ζαβαντίας), Παγωνίδης, Μανίκας (74′ Αράπης).

Θερμαϊκός Κορινού: Μπικιαρόπουλος, Καραμανώλας Ε., Σαμαλής (67′ Κατσαμάγκας), Αντωνιάδης (46′ Γεσίλι), Κέλο (54′ Καραχαλίδης), Αγγελάτος, Πιατίδης, Κατσούλης Α., Ζουκάν (65′ Κατσούλης Β.), Παρδάλης, Καραμανώλας Κ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This