Επιλογή Σελίδας

Τη δέκατη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας σημείωσε ο ΓΑΣ Σβορώνου που πέρασε και από την έδρα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, επικρατώντας με 4-0.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη διεύρυνε το προβάδισμα από τη δεύτερη θέση σε 7 βαθμούς με 30 έναντι 23 του Δία Δίου.

Ο Αχιλλέας έμεινε στην προτελευταία θέση με 4 βαθμούς, έναν βαθμό πιο πάνω από την ουραγό ΑΕ Περίστασης.

Στο α’ μέρος δε σημειώθηκε γκολ, με τους φιλοξενούμενους να μη μπορούν να σκοράρουν παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στα αντίπαλα καρέ.

Η ομάδα του Σβορώνου μπήκε δυνατά στο β’ μέρος και κατόρθωσε να προηγηθεί με γκολ του Κωτσιόπουλου στο 51′.

Στο 52′ ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα, Αμβροσιάδης και ο επιθετικός του ΓΑΣ Σβορώνου Μακράκης αποβλήθηκαν με κόκκινες κάρτες και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα της Νεοκαισάρειας που αναγκάστηκε να συνεχίσει χωρίς κανονικό πορτιέρε.

Οι Σβορωνιώτες έφτασαν στο 0-2 με πλασέ του Κυρτέγου έπειτα από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη στο 62′.

Το 0-3 έγινε στο 75′ με κοντινό πλασέ του Σαρρή ο οποίος εκμεταλλεύτηκε πάσα του Χ. Βούλγαρη.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 78′ ο Χατζηθεοδωρίδης με πλασέ, έπειτα από τροφοδότηση του Σαρρή με κεφαλιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αμβροσιάδης, Κατσαμάγκας, Παπαγιαννόπουλος, Καραγκούνης, Σιαμάγκας, Γκούτζας, Γαβρίδης (70′ Μυρωτής), Υφαντής, Γιαζιτζόγλου, Ζιάκας (70′ Γκουνέλας), Λαράκου.

ΓΑΣ Σβορώνου: Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν. (80′ Γκαράτζιας), Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Βούλγαρης Χ. (73′ Καρτσαμπάς), Τροΐρης, Δελαβερίδης (63′ Σαρρής), Κυρτέγος (73′ Ζώβληκας), Μακράκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This