Επιλογή Σελίδας

Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή. Μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη γεύτηκε τη χαρά της νίκης, καθώς επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Το θετικό για τον Γηραιό πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης, ήταν ότι για ακόμα ένα ματς κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Στην αντίπερα όχθη, οι Θεσσαλοί παραμένουν δίχως τρίποντο στο Πρωτάθλημα.

Στα του αγώνα, η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκε στον Ηρακλή, με τον Τότσκα να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει άουτ στο 3΄. Δυο λεπτά μετά, οι «κυανόλευκοι» απείλησαν ξανά, με την κεφαλιά του Τότσκα να καταλήγει έξω.

Στο 20ο λεπτό ο Γηραιός έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Καρτσαμπάς βρήκε με το κεφάλι τον Μπαστακό, ο οποίος κατέβασε την μπάλα και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 25΄ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1, αλλά το σουτ του Πανάγου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 67΄ ο Ηρακλής έχασε μία ακόμη ευκαιρία, όταν ο Τότσκα έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά και γύρισε τη μπάλα με στόχο τον Μπαστακό, όμως ο Καρρίκι πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 71΄ ο Τότσκα από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Ζιάκας είχε μια καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα Λάρισας, σουτάροντας από πλάγια δεξιά και ο Παλαβράκης έδιωξε σε κόρνερ.

Η πίεση του Ημίθεου απέδωσε καρπούς στο 85΄. Μετά από λάθος του Λίταινα, ο Κάκκο έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Καρτσαμπάς με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα , βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Μετά την επίτευξη του τέρματος του Ηρακλή, οι παίκτες των δυο ομάδων ήρθαν σε σύρραξη, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το συμβάν έληξε γρήγορα.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Ηρακλή να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο. 

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Στράτσια): Aστράς, Σκούπρα, Τιμπουέ (90′ Νούσιος), Καρρίκι, Γιαννίτσης, Χατζής, Κόζου (82′ Λεμάνγκρ), Λίταινας, Βίγια (69′ Zιάκας), Κανούλας, Παναγιώτου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Πήλιος (90’+3 Κωστούλας), Μ. Παπαστεριανός, Καρτσαμπάς, Τότσκα (82′ Κάκκο), Ματίας Τομάς (72′ Μασούρας), Μπαστακός (90’+3 Βιτίνιο).

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This