Επιλογή Σελίδας

Του Σταύρου Σουντουλίδη

Ενισχυμένος από την παρουσία των Χάρη Τσιγγάρα και Γιώργου Κούτσια (αμφότεροι ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα) κι απέναντι σε μόλις 15 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, που είχε σήμερα ο Απόλλων Πόντου, η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε στο ματς με σαφέστατη διάθεση να ψάξει από νωρίς το γκολ.

Ο Γιώργος Κούτσιας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στο γήπεδο του Μακεδονικού. Το έδειξε με το καλησπέρα (11’-12’) όταν και έγινε απειλητικός για την εστία των «κοκκινόμαυρων», με τον Πολίτη να σταματά εντυπωσιακά στην πρώτη προσπάθεια του νεαρού στράικερ να χριστεί σκόρερ.

Όμως, ο 17χρονος φορ του «Δικεφάλου» είχε πολλά κέφια στο ματς και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε δύο φορές προς τα δίχτυα. Η πρώτη με ωραίο τελείωμα από την ασίστ του Χατζηστραβού στο 33ο λεπτό για το 0-1 και η δεύτερη με καρφωτή κεφαλιά για το 0-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’+2’) από την σέντρα του Τσαούση.

Με τον Απόλλωνα Πόντου να μένει με δέκα παίκτες από το 37ο λεπτό, μετά την κόκκινη που αντίκρισε ο Μπαργκάν για επικίνδυνο χτύπημα στον Κουλιεράκη, τα πράγματα έγιναν πολύ ευκολότερα για τους «ασπρόμαυρους».

Ο Κούτσιας ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του αυτογκόλ στο 59’ από τον Καλογέρη με το οποίο γράφτηκε το 0-3, ενώ στο 66’ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Β’ είδε την μπάλα από το δυνατό σουτ του να σταματά στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 84’ ήταν η σειρά του Γρόσδη να σημαδέψει το δοκάρι του Απόλλωνα.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Φράγκος, Ενομό (34’ Ζαχαράκης, 84’ Ελέ), Καλαϊτζίδης, Παπαιωάννου, Σουντουρά, Μπαργκάν, Δεινόπαπας.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Τσαούσης, Μανωλιούδης (46’ Παναγιώτου), Κουλιεράκης (46’ Τσοπούρογλου), Αποστολόπουλος, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (75’ Γρόσδης), Κουλούρης (65’ Πανίδης), Γαϊτανίδης (62’ Τζίμας), Κούτσιας.

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This