Επιλογή Σελίδας

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έμεινε η Βέροια. Την Κυριακή το απόγευμα κέρδισε και τα Τρίκαλα με 1-0 και πήρε τρεις ακόμη βαθμούς. Η Βέροια ήταν καλύτερη, επικράτησε δίκαια αλλά δεν κατάφερε να “κλειδώσει” τη νίκη και δέχθηκε πίεση στα τελευταία λεπτά.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια έπαιξε στο μισό γήπεδο τα Τρίκαλα. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη έφταναν με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή αλλά εκεί έλειψε η καλή εκτέλεση που θα έδινε το γκολ.

Στο 16’ ο Γιακουμάκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 25’ πάλι ο Γιακουμάκης, μετά από σέντρα του Πέλκα, έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 31’ ο Γιακουμάκης πήρε την πάσα από τον Παπαχρήστο, έκανε το σουτ αλλά αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο 45’ ο Πασάς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Ριζογιάννη και κατέληξε κόρνερ.

Στον αντίποδα, η ομάδα των Τρικάλων δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Βελλίδη.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν αλλά η Βέροια έφτασε στο γκολ.

Στο 63’ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή κεφαλιά του Γαβριηλίδη μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ και στο 65’ άνοιξαν το σκορ. Ο Μούργος έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα.

Μετά το γκολ η Βέροια ενίσχυσε τα μετόπισθεν της για να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Στο 90′ ο Παρέδες έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτυπησε στο πόδι του Δημόπουλου και κατέληξε κόρνερ.

Πριν το παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ως μήνυμα στην μάχη κατά της βίας των γυναικών.

Οι παίκτες της Βέροιας αφιέρωσαν το γκολ στον τραυματία συμπαίκτη τους Μπαιντού που τραυματίστηκε στο μηνίσκο και θα εγχειριστεί.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Φραγιός, Κουφός)

Βέροια ΝΠΣ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (85′ Μουχάλης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (85′ Δημόπουλος), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (90′ Φοφανά), Πόζογλου (77’ Ράμος), Πασάς.

Τρίκαλα: Σεντουριάν, Σαντραβέλης Ντιαλόσι (78’ Ζησόπουλος), Παρέδες, Ριζογιάννης, Ρεκίν, Χειρότραντας, Ελευθεριάδης (78’ Μυλόπουλος), Πέλκας (60’ Μπαξεβάνος), Ευθυμίου (46’ Νιάρος), Νίζιτς (40’ Κουσκουνάς).

Πηγή: Πληροφοριοδότης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This