Επιλογή Σελίδας

Της Αγγελικής Μαγγανά

Χαμός επικράτησε στο «Καυτανζόγλειο». Ηρακλής και ΑΕΛ έμεινα στο 1-1 για την 5η αγωνιστική της Super League 2, σε ένα αγώνα με ένταση και πολλές κάρτες. Ηρακλής – ΑΕΛ 1-1: Γκολ, ένταση και αποβολές στο «Καυτανζόγλειο»

Ο Ηρακλής ήταν πιο απειλητικός από τον αντίπαλο σε ένα πρώτο μέρος με ελάχιστο θέαμα. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπαστακός απείλησε τον Θεοδωρόπουλο με κεφαλιά. Στο 21’ ο Ηρακλής έχασε μια ακόμη εύκαιρα να ανοίξει το σκορ. Ο Τότσκα με ωραία ατομική ενέργεια ανάμεσα στους αμυντικούς, διείσδυσε στην μικρή περιοχή, ο Ναπολιτάνο έγινε ο αποδέκτης αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα μέτρα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 30’ η ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι μετά το τάκλιν του Χρουσιέλ στον Ακούνιας αλλά ο διαιτητής υπέδειξε παίζετε.

Στο 39’ άναψαν τα αίματα μετά την αγκωνιά του Ακούνιας στον Μανώλη Παπαστεριανό. Οι ποδοσφαιριστές περιορίστηκαν σε λεκτική αντιπαράθεση χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση. Η ΑΕΛ προσπάθησε να απειλήσει με στημένες φάσεις χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι και το 0-0 να παραμένει ως τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ και αποβολή. Στο 48’ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έδωσε στον Ναπολιτάνο, εκείνος δεν έκανε καλό κοντρόλ και γύρισε την μπάλα στον Παλαβράκη.

Ο Κολομπίνο εκμεταλλεύτηκε το λάθος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Λίγα λεπτά μετά, στο 50’ ο Όγκμποε ήρθε σε αψιμαχία με τον Χρουσιέλ. Ο παίκτης της ΑΕΛ έσπρωξε επανειλημμένα τον Χρουσιέλ με κουτουλιά με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα. Στο 56’ ο Ηρακλής απείλησε με τον Άγγελο Παπαστεριανό αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Θεοδωρόπουλος.

Ο Ηρακλής άρχισε να ανεβάζει στροφές. Στο 68’ ο Τομάς εκτέλεσε το φάουλ, ανάμεσα στην αναταραχή που επικράτησε, ο Χρουσιέλ επωφελήθηκε και έφερε το ματς στα ίσια.

Στο75’ υπήρξε σύρραξη ξανά. Ο Παπαστεριανός έκανε φάουλ στον Ακούνιας και είδε την κίτρινη κάρτα. Η Λάρισα όμως ζητούσε αποβολή. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός με ανάμειξη και των πάγκων με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής της ΑΕΛ, Φυντάνης. Στη συνέχεια όταν πνεύματα ηρέμησαν το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με το 1-1 να μένει ως το τέλος. Ηρακλής – ΑΕΛ 1-1: Γκολ, ένταση και αποβολές στο «Καυτανζόγλειο»

Τρίγλια Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Μανωλάκης, Ναπολιτάνο, Μ. Παπαστεριανός, Τότσκα, Τομάς, Μπαστακός, Μασούρας.

ΑΕ Λάρισα: Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Ομάρ (46′ Θ. Παπαγεωργίου), Κολομπίνο, Συμελίδης, Κ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Όγκμποε, Ακούνια.

Πηγή: Over FM

Pin It on Pinterest

Shares
Share This