Επιλογή Σελίδας

Οι Σερραίοι με γκολ του Παπαβασιλείου, επικράτησαν με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας και πήραν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς!

Χρειάστηκαν να περάσουν πέντε αγωνιστικές έτσι ώστε ο Πανσερραϊκός να «γευτεί» τη χαρά της νίκης στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες (Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΟΚ Β’, Τρίκαλα) και μία εκτός έδρας ήττα (ΑΕΛ) οι Σερραίοι νίκησαν με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και έφτασαν τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία. Από την άλλη ο Απόλλων, παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα, «ψάχνοντας» ακόμα το πρώτο του τρίποντο.

Καλύτερος στο α’ μέρος

Οι «κόκκινοι» σε γενικές γραμμές για το πρώτο 45λεπτο μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, επιθετικά και χωρίς ιδιαίτερα να απειληθούν από τον αντίπαλο. Δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις για γκολ όπως του Κρητικού στο 10’, του Ζέρη στο 13’ και στο 39’ με κορυφαία αυτή του 28ο λεπτού όπου ο Ανάκογλου εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Μαντζάρη, έδωσε στον Παπαβασιλείου ο οποίος νίκησε στο τετ-α-τετ τον γκολκίπερ του Απόλλωνα για να ανοίξει το σκορ.

Έδωσε χώρο ο Πανσερραϊκός, ανέβηκε ο Απόλλωνας στην επανάληψη

Στο β’ μέρος οι φάσεις ήταν σχεδόν μηδαμινές καθώς ο Πανσερραϊκός θέλοντας να κρατήσει το υπέρ του 1-0, πρόσεξε περισσότερο την αμυντική του λειτουργία, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο ο οποίος έφτανε μέχρι τη μεγάλη περιοχή χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα τον Καβουσάκη. Η μοναδική καλή φάση του β’ μέρους ανήκει στους Λαρισαίους οι οποίοι στο 75’ έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Χατζής έβγαλε τη σέντρα και ο Βίγια έπιασε την κεφαλιά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ. Νωρίτερα (69’) οι Σερραίοι διαμαρτύρονται (και μάλλον δικαιολογημένα μετά από τη βοήθεια του ριπλέι) για οφ-σαιντ που υποδείχθηκε ο Κόντσι μετά από εξαιρετική πάσα του Ανάκογλου.

ΣΚΟΡΕΡ: 28′ Παπαβασιλείου σουτ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Κόντσι (75’ Φουάσης), Πίντο, Κουκόλης, Γιανναράκης, Μαρτσιόνι, Κρητικός, Παπαβασιλείου (86’ Χαϊνταρά), Κανίς, Ανάκογλου (81’ Έππας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στράτσια): Μαντζάρης, Τιμπουέ, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (56’ λ.τ. Ζιάκας), Βίγια (80’ Νούσιος), Λεμάνγκρ (65’ λ.τ. Παναγιώτου), Κανούλας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιάρας (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νταβέλας (Μακεδονίας), Κουβαλάκης (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουκόλης, Κανίς, Καβουσάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 

Σέρρες: Βασίλης Πολίτης

Πηγή: Mikriliga

Pin It on Pinterest

Shares
Share This