Επιλογή Σελίδας

Τα “χαμόγελα” επέστρεψαν στον Βατανιακό, ο οποίος μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας επανήλθε στα “τρίποντα” επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 επί του Ατρόμητου Κατερίνης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. 

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον Μπενίσκο. Ο Σαμανίδης έκανε τη σέντρα και ο υψηλόσωμος επιθετικός της ομάδας του Βατάν με κεφαλιά νίκησε τον Βασιλειάδη και έκανε το 0-1.

Στο 51′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κραγιόπουλος έπιασε την κεφαλιά και παρά την προσπάθεια του Σατσίδη να απομακρύνει τη μπάλα, αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Βασιλειάδη.

Οι παίκτες του Στέφανου Ταβουκτσή μείωσαν σε 1-2 με σουτ του Στραβογιάννη στο 65′ έπειτα από σέντρα του Χέρα.

Στο 75′ ο Στραβογιάννης επιχείρησε ένα σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κούζα και το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Κουκουβίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης: Βασιλειάδης, Σατσίδης, Σταλίκας, Κωνσταντινίδης, Χαλκίδης (60′ Καραγκιοζίδης), Παναγιωτίδης, Χρυσόπουλος, Μεντόλι (60′ Χέρας, Περγκεγκάι, Στραβογιάννης.

Βατανιακός: Κούζας, Αδαμόπουλος, Δερμίσης, Κολαξίδης, Λιόλιος, Κραγιόπουλος, Λαζαρίδης, Μυστρίδης (80′ Μιχαηλίδης), Σαμανίδης (80′ Τσικαδέρης), Κατσάρας (87′ Παλαιολόγου), Μπενίσκος (87′ Ανδρονικίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This