Επιλογή Σελίδας

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της που την έφερε στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας πέτυχε η Αναγέννηση Κολινδρού που επιβλήθηκε με 2-0 της Ακαδημίας Πλαταμώνα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Ηλία Μποταΐτη έφτασαν τους 15 βαθμούς και ισοβαθμούν με τον Ατρόμητο Κατερίνης ενώ η ομάδα της Νότιας Πιερίας έμεινε στους 10 βαθμούς, ευρισκόμενη πλέον στην 9η θέση του πίνακα.

Τα “τσακάλια” άνοιξαν το σκορ στο 6’ με γκολ του πολύπειρου Αποστολίδη που με σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή, από πλάγια θέση, νίκησε τον Ευθυμιάδη.

Στο 60’ ο Ματζουράκης έγινε κάτοχος της μπάλας στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας μετά από γέμισμα και λάθος εκτίμηση των αμυντικών και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρούζος με βοηθούς τους Μηνούδη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος, Λάλας, Γκουδάρας, Γούτσιος, Αποστολίδης, Κοσμίδης, Πατατούκας (80’ Μπάτζιος), Πρασσάς (90’ Μαυρομμάτης), Ματζουράκης (72’ Καμπερίδης Χ.), Καμπερίδης Β. (90’ Κομψελίδης), Τσολακίδης (90’ Τσιάμης).

Ακαδημία Πλαταμώνα: Ευθυμιάδης, Κουρτσελίδης, Αρζάνας, Καλαμπάκας, Μπατζέλας (84’ Σιώκας), Ρακίπι (84’ Ταφραλής), Χατζηλαδάς, Θεοδοσιάδης (70’ Bullari), Ταντής, Κατέλας Δ. (90’ Γαλάνης), Κατέλας Ν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This