Επιλογή Σελίδας

Συγκλονιστική ήταν η εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στην 25η Μαρτίου και τον Δία Δίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με τον Δία να κερδίσει 2-1, σκοράροντας το νικητήριο γκολ στο 90’+2′ και τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 90’+5′!

Η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα έχει πλέον 17 βαθμούς ενώ η 25η Μαρτίου υποχώρησε στην 6η θέση και απέκτησε “συγκάτοικο” τον Βατανιακό.

Ο Δίας προηγήθηκε στο 53′ με ένα τυχερό γκολ όταν ο Μανίκας διεκδίκησε την κατοχή της μπάλας με αντίπαλο αμυντικό, με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στην εστία του Γκεβρέκη.

Οι παίκτες του Νίκου Τσαγκαλίδη ισοφάρισαν σε 1-1 στο 73′ με κεφαλιά του Μήτρα στην “καρδιά” τους αντίπαλης άμυνας, μετά από σέντρα του Χούτα με το αριστερό.

Στο 90’+2′ ο Μανίκας σέντραρε και ο Νίκου σε δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Στο 90’+5′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μήτρας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Κουκιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΜΣ 25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης):
Γκεβρέκης, Μπαμπέτας (62’ Χαρτοματζίδης), Παυλίδης, Νίκου, Ρίζος, Μήτρας, Οικονόμου, Ζουκάν (69’ Χούτας), Χασάπης, Παπαδόπουλος, Φωκαΐδης (81’ Σαρηγιαννίδης).

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος, Νίκου, Πεΐδης, Καραθάνος Χ., Καραμήτρος (68’ Αράπης), Καρανικόλας (81’ Συρανίδης), Κυπαρίσσης (90’ Καραθάνος Ν.), Παγωνίδης, Μανίκας (90’ Ζαβαντίας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This