Επιλογή Σελίδας

Δε δυσκολεύτηκε απέναντι στην ΑΕ Περίστασης ο πρωτοπόρος ΓΑΣ Σβορώνου και επικράτησε εκτός έδρας με το ευρύτατο 8-1, διατηρώντας το απόλυτο μετά από οκτώ “στροφές” στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη διατήρησε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στο +6, με 24 βαθμούς έναντι 18 της ΠΑΕ Ποντίων. Όσο για την ΑΕ Περίστασης έμεινε μόνη στην τελευταία θέση του πίνακα με 3 βαθμούς.

Το “χορό των γκολ” άνοιξε για τον ΓΑΣ στο 7′ ο Κυρτέγος με σουτ, έπειτα από πάσα του Χ. Βούλγαρη.

Στο 12′ ο Δημητρουλόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2 για τους Σβορωνιώτες.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Δελαβερίδης ο οποίος στο 14′ έκανε το 0-3 με σουτ μέσα από την περιοχή ενώ με τον ίδιο τρόπο “έγραψε” και το 0-4 στο 20′.

Στο 25′, ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 0-5, κάνοντας χατ τρικ μέσα σε 12 λεπτά.

Στη συνέχεια οι παίκτες του ΓΑΣ κατέβασαν στροφές, με το 0-5 να διατηρείται μέχρι το 60′ οπότε και ο Γκαράτζιας πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 70′ ο Μπιζιώτας μείωσε σε 1-6 για την ΑΕ Περίστασης.

Ο Σαρρής στο 74′ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-7 ενώ το τελικό 1-8 διαμορφώθηκε με πλασέ του Τριανταφύλλου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Βούλγαρη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Βασιλειάδη και Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕ Περίστασης: Κυπαρισσόπουλος, Κατιμερτζής (57’ Παμπούρης), Κωνσταντινίδης, Μιχαηλίδης, Κολαξίδης, Σταυρίδης, Κλιάνης Α., Μαρωνίτης, Μπιζιώτας, Ανανιάδης, Κάλτσο.

ΓΑΣ Σβορώνου: Αδάμος, Βούλγαρης, Χατζηθεοδωρίδης (46’ Στεφανίδης), Κωτσιόπουλος, Τριανταφύλλου, Δημητρουλόπουλος, Βούλγαρης, Τροΐρης, Δελαβερίδης, Κυρτέγος (46’ Γκαράτζιας), Σαρρής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This