Επιλογή Σελίδας

Του Σταύρου Σουντουλίδη

Στο γήπεδο του Μακεδονικού η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πέτυχε την τρίτη νίκη της και με 10 βαθμούς φιγουράρει στην πρώτη θέση μένοντας αήττητη μετά τους πρώτους τέσσερις αγώνες.

Ο «Δικέφαλος» του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε καλά στο παιχνίδι, προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό, με το γκολ του Πανίδη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση της άμυνας της Βέροια και νίκησε τον Βελλίδη για το 1-0, έφτασε με τον σκόρερ του πολύ κοντά σ΄ ένα δεύτερο γκολ στο 16’, αλλά είδε τη Βέροια να απαντά με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (23’-26’) και να φέρνει… τούμπα το ματς.

Με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Γιακουμάκη, ο οποίος αρχικά ισοφάρισε σε 1-1, μετά την σέντρα-σουτ του Πόζογλου, ενώ στο επόμενο λεπτό ήταν ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε το πέναλτι από τον Παναγιώτη Παναγιώτου, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ με το πέμπτο τέρμα στο πρωτάθλημα ο Γιάννης Πασσάς.

Ο ΠΑΟΚ αν και έμεινε με παίκτη λιγότερο πολύ νωρίς στο β’ μέρος (στο 51ο λεπτό ο Σαλαμούρας αντίκρισε, σωστά, τη δεύτερη κίτρινη κάρτα), έπαιξε ανοικτά, πίεσε και έψαξε για το γκολ της ισοφάρισης (είχε μια καλή στιγμή με το σουτ του Γαϊτανίδη), με τη Βέροια να κοιτάζει περισσότερο το αμυντικό κομμάτι της και το πως θα κρατούσε το υπέρ της σκορ. Η ανάγκη επιβίωσης για τη «βασίλισσα του βορρά» έγινε ακόμη μεγαλύτερη, μετά την αποβολή του Πεταυράκη στο 78ο λεπτό.

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννιά ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή και του Τάχατου στο 86’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά προβληματισμένος από την εμφάνιση του β’ μέρους. Μέσα από συνδυαστικό παιχνίδι αντιδράσαμε στο γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά δεν κάναμε καθόλου έξυπνης διαχείριση όταν ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο. Οποιαδήποτε νίκη σ’ αυτό το πρωτάθλημα είναι σημαντική και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου», υποστήριξε ο Παύλος Δερμιτζάκης, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία από την πλευρά του στάθηκε στην πολύ απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο β’ μέρος, αλλά είχε παράπονα από το διαιτητή της αναμέτρησης, Στέφανο- Βάιο Καλαντζή.

«Ξέρω ότι ανήκουμε στον ΠΑΟΚ Β και τα παιδιά πρέπει να καλυτερέψουν. Θέλω να πω ότι στη Super League 2 υπάρχουν πολύ καλοί διαιτητές, απλά νιώθω ότι ως ΠΑΟΚ Β από την στιγμή που δεν μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε την άνοδο, οι διαιτητές δεν μας δίνουν πολύ σημασία. Όμως όλα τα παιδιά μου δουλεύουν πολύ σκληρά και νομίζω ότι αξίζουν τον σεβασμό όλων! Υπάρχουν παιδιά που δεν έπαιζαν για αρκετό χρόνο λόγω τραυματισμού όπως ο Γαϊτανίδης, ο Χατζηστραβός και αξίζουν σεβασμό», υποστήριξε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τσαούσης, Μελετίδης (46’ Ουεντραόγκο), Σαλαμούρας, Τζίμας (46’ Χατζηστραβός) Σπυρίδης (71’ Γρόσδης), Φασίδης (46’ Γαϊτανίδης), Πανίδης (71’ Γκορντεζιάνι).

Βέροια ΝΠΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Πεταυράκης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (57’ Μπλέτσας), Μούργος (77’ Ράμος), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (77’ Φοφανά), Πασσάς, Πόζογλου (87’ Παπαχρήστου).

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This