Επιλογή Σελίδας

Της Αγγελικής Μαγκανά

Η Ξάνθη διέλυσε την Καβάλα με 6-0 στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική της Super League 2 του Βόρειου ομίλου. Καβάλα – Ξάνθη 0-6: Καταιγιστικοί οι «ακρίτες»

Βροχή έπεσαν τα γκολ στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί πετυχαίνοντας τρία γρήγορα γκολ από τα πρώτα λεπτά. Το σκορ άνοιξε ο Δημητριάδης μόλις στο 2ο λεπτό και στη συνέχεια ο Ιμπραϊμι πέτυχε ακόμη δύο γκολ κάνοντας το 3-0 στο 15’. Στη συνέχεια στο 25’ ο Γκινσάρι σκόραρε το τέταρτο γκολ και ο Φαζός στο 31’ έγραψε το 0-5.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ήταν αυτή και πάλι που είχε τις ευκαιρίες με την συντριπτική κατοχή της μπάλας. Στο 69’ οι «ακρίτες» διεύρυναν κι άλλο το σκορ με τον Πλαττέλα να σημειώνει το έκτο γκολ. Αν και θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο υπέρ των «ακριτών», παρέμεινε μέχρι τέλος το 6-0. Η Ξάνθη έφτασε τους επτά βαθμούς.

Η Καβάλα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από την έναρξη του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην τελευταία θέση. Δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ της και στον σημερινό αγώνα παρατάχθηκε στο πρώτο τέταρτο με 10 παίκτες.

Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννάκος, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κλεπουσνιώτης, Δραγανίδης, Μπουτζάτζας, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Ταχτατζίδης.

Ξάνθη (Κεχαγιάς): Ίτσο, Θυμιάνης, Παπάζογλου (46′ Μιχαήλ), Κρητικός, Δεληγιαννίδης, Φαζός, Ουνγιαλίδης (46′ Μπάτζιος), Γκινσάρι (46′ Πλατέλλας), Ιμπραΐμι (46′ Διαμαντόπουλος), Μονρόζ (46′ Τσιλιγγίρης), Δημητριάδης Τ.

Πηγή: Over FM

Pin It on Pinterest

Shares
Share This