Επιλογή Σελίδας

Της Αγγελίκης Βύζικα

Άνετη επικράτηση της Αναγέννησης Καρδίτσας επί του Αλμωπού Αριδαίας, με 4-0, για την 3η αγωνιστική της Super League 2, στο Βόρειο όμιλο και η ομάδα της Θεσσαλίας ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στο Α’ μέρος, προηγήθηκε στο 7’ με σουτ του Χουάν Λαρέα και λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου (40’) διπλασίασε τα τέρματά της με κεφαλιά του Νταμιάν Γκίνη.

Το Β’ ημίχρονο είχε την εικόνα του πρώτου, με την Καρδίτσα να πετυχαίνει ακόμη γκολ . Στο 67’ και στο 79’ με τον ίδιο σκόρερ τον Μιγκέλ Μπιανκόνι και με τον ίδιο τρόπο, δύο κεφαλιές.

Ο Αλμωπός προερχόταν από τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες. Η Αναγέννηση έκανε σερί με 2/2 εντός έδρας και διατηρεί το μηδέν παθητικό.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Κουτσιανικούλης, Μπενγκόα, Αθανασιάδης.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Καράμπελας, Γιουκούδης.

Πηγή: Over FM

Pin It on Pinterest

Shares
Share This