Επιλογή Σελίδας

Ένα …τσουβάλι ευκαιρίες σπατάλησε η Νίκη στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου και υποχρεώθηκε έτσι στην Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η Νίκη πέτυχε τέρμα με τον Ροχάνο στο 64ο λεπτό, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης το ακύρωσε για οφ σάιντ μετά από υπόδειξη του βοηθού του.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Πάνος -από πλεονεκτική θέση- πήρε την επαναφορά της μπάλας μετά από σουτ του Τζιώρα, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Τζιώρας μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το σουτ, αλλά και πάλι η μπάλα πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αφού …γλίτωσαν από τις δύο καλές στιγμές της Νίκης, προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς και τα κατάφεραν, με τη Νίκη να μην γίνεται ξανά ιδιαίτερα απειλητική.

Στο 45ο λεπτό οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ροχάνο από το Καλαϊτζίδη, αλλά ο διαιτητής Αλάμπεης έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Στην επανάληψη η Νίκη ήταν πολύ πιεστική στην προσπάθειά της να πετύχει ένα τέρμα, αλλά τις προσπάθειες του Γκαρσία (δύο), πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Οι γηπεδούχοι έκαναν καθυστερήσεις πριν ακόμα συμπληρωθεί το 80ο λεπτό της αναμέτρησης, πέφτοντας κάτω ή ακόμα-ακόμα πήραν κίτρινες γιατί αργούσαν στην εκτέλεση κάποιου στημένου.

Την ίδια τύχη είχαν οι πολύ καλές κεφαλιές των Κάσσου και Παναγιωτίδη, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με την πρώτη να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα και η δεύτερη να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Απόλλων Πόντου: Πολίτης, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ν’νομό, Μπαργκάν, Καλογέρης, Ζαχαράκης, Αμαραντίδης, Παπαϊωάννου, Ξιφιλίνος (62’ Δεινόπαπας), Φράγκος.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας (61’ Κάσσος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης (68’ Βλαχομήτρος), Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Γκαρσία, Ροχάνο, Τζιώρας (62’ Κυριακίδης).

Πηγή: Μαγνησία News

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This