Επιλογή Σελίδας

Με τον Ίνγκι Ίνγκασον να βρίσκει δίχτυα στο β’ μέρος, ο ΠΑΟΚ Β’ και ο Πανσερραϊκός, που προηγήθηκε με τον Κανίς στο πρώτο ημίχρονο, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.
Δεκαεπτά χρόνια μετά τον τελευταίο αγώνα για την Α’ Εθνική, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα δυτικά της Θεσσαλονίκης και στο γήπεδο του Μακεδονικού, αυτή τη φορά ως ΠΑΟΚ Β’ για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ιστορίας του στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Με τον Ίνγκι Ίνγκασον και πάλι στην ενδεκάδα της δεύτερης ομάδας, ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, απείλησε πρώτος με το σουτ του Γκορντεζιάνι (11’), αλλά ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μαροκινό Ισάμ Κανίς (25’), μετά την προσπάθεια του Κόνσι, να πλασάρει και να γράφει το 0-1.

panseraikos

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το υπέρ τους σκορ, με τον ΠΑΟΚ Β’ να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Καβουσάκη πέραν από μιας κεφαλιάς του Παναγιώτου.

Μέσα σε ένα λεπτό ο Πανσερραϊκός άγγιξε το δεύτερο γκολ, πρώτα με το δυνατό σουτ του Μαρκιόνι και αμέσως μετά με το γυριστό σουτ του Ανάκογλου, όμως και τις δυο φορές ο Ταλιχμανίδης είπε «όχι» με σπουδαίες αποκρούσεις.

ingason

Το παιχνίδι ήρθε στα ίσια (1-1) με την κεφαλιά του Ίνγκι Ίνγκασον (ο Ισλανδός έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ Β’ που σκοράρει στο πρωτάθλημα της Superleague 2) στο 52ο λεπτό, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο πολύ καλό διάστημα της να πλησιάζει στην ανατροπή, τόσο με τους Κουλούρη (56’) και Σπυρίδη (66’), όσο και με τον Γκορντεζιάνι (72’).

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Ίνγκασον, Καλουτσικίδης (80’ Πανίδης), Γιαξής, Σαλαμούρας (80’ Τσοπούρογλου) , Χατζηστραβός, Κουλούρης (69’ Τζίμας), Γαϊτανίδης (65’ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (80’ Μελετίδης).

Πηγή: Gazzetta

Πανσερραϊκός (Ζεράλδ Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (68’ Επας) Ανάκογλου, Κανίς, Μέσσι (68’ Θεοδωρίδης), Κόνσι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This