Επιλογή Σελίδας

Παρά λίγο θα πλήρωνε ακριβά την αμυντική του ολιγωρία ο ΑΟ Τρίκαλα στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Λάρισας. Η απουσία του Παρέδες αλλά και η αδυναμία των κεντρικών αμυντικών στις εναέριες μονομαχίες είχαν ως αποτέλεσμα τα Τρίκαλα να βρεθούν νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0. Ξαναμπήκαν στο ματς με πέναλτι του Ριζογιάννη στο 30’ αλλά παρά το γεγονός ότι είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση βρέθηκαν και πάλι πίσω με δύο γκολ στο 71΄ πέναλτι του Λίταινα.

Ο βραχύσωμος Ελευθεριάδης όμως διάλεξε το παιχνίδι για να πετύχει τα δύο του πρώτα γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΟΤ. Αξιοποίησε δύο ασίστ του Νίζιτς, και διαμόρφωσε το τελικό 3-3 δίνοντας ένα πολύτιμο βαθμό στον ΑΟΤ.

Αν και τα Τρίκαλα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ λόγω των τραγικών λαθών στο κέντρο της άμυνας όπου χάθηκαν τα μαρκαρίσματα.

Στο 13’ μετά απο σέντρα του Σκούπρα ο Κανούλας έκανε την κεφαλιά, απέκρουσε αρχικά ο Σεντουριόν αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα…(1-0).

Στο 22’ μετά απο κόρνερ του Βίγια ο Γιαννίτσης κέρδισε την εναέρια μονομαχία και με κεφαλιά σημείωσε το 2-0!

Τα Τρίκαλα ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παντελή Ριζογιάννη στο 30’. Το πέναλτι κέρδισε ο Χειρίτραντας από τον Τίμπουε που θα μπορούσε και να έχει αποβληθεί ως τελευταίος παίκτης.

Και ενώ τα Τρίκαλα κυκλοφορούσαν την μπάλα καλύτερα και πλησίαζαν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία ο Απόλλωνας στο 71’ πήρε και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων. Η μπάλα βρήκε το χέρι του Ριζογιάννη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι με τον Λίταινα να ευστοχεί για το 3-1.

Στο 80’ τα Τρίκαλα μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι. Ο Νίζιτς που μόλις είχε περάσει στο ματς πάσαρε στον Ελευθεριάδη και αυτός με ωραίο σουτ μείωσε σε 3-2!!!

Τα Τρίκαλα δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 86΄ και πάλι ο Νίζιτς βρήκε τον Ελευθεριάδη σε πλεονεκτική θέση και αυτός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3 δίνοντας τον πόντο στα Τρίκαλα…

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπεκιάρης (Καρδίτσας) με βοηθούς τους κ.κ.Αϊνάλη (Μακεδονίας), Χαραλαμπόπουλο (Κιλκίς). Απέβαλλε τον Ευθυμίου στο 90’ ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στον Αστρά του Απόλλωνα Λάρισας και τους Ριζογιάννη, Σεντουριόν του ΑΟ Τρίκαλα.

Απόλλων Λάρισας (Στράτσια): Αστράς, Καρρίκι, Λίταινας, Σκούπρα, Χατζής, Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Κουζού, Βίγια (73’ Λεμάνγκρ), Κανούλας, Παναγιώτου (65΄ Μπαλογιάννης)

Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος, Κεχαγιάς (46΄ Ελευθεριάδης), Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν (90+ Ιωαννίδης), Χειρίτραντας (80’ Νίζιτς), Ευθυμίου, Κουσκουνάς.

Πηγή: Τρίκαλα Ιδέες

Pin It on Pinterest

Shares
Share This