Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Κρούσκου

Με το… δεξί χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες στη Superleague 2 η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη επικράτησε με 1-0 του Θεσπρωτού, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μόλις στο 1’ με σκόρερ τον Γκίνη.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ πήραν ψυχολογία και ήλεγξαν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα, έχοντας πολλές καλές στιγμές για να διπλασιάσουν τα γκολ τους και να «κλειδώσουν» με αυτό τον τρόπο τη νίκη.

Κάτι το οποίο, ωστόσο, δεν έγινε με την Αναγέννηση να έχει κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια, αφήνοντας μέσα στο παιχνίδι τον Θεσπρωτό. Με την ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, όμως, να μην καταφέρνει να φανεί απειλητική, γνωρίζοντας έτσι την ήττα στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Κουτσιανικούλης, ο οποίος αποτέλεσε τον μεγαλύτερο κίνδυνο στην εστία του Κινάλη. Με τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό να κάνει ό,τι θέλει τους αμυντικούς του Θεσπρωτού, όμως να τα… χαλάει στην τελική προσπάθεια.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκα, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Γκίνη ( 69’ Γκουγκούδης), Λαγός, Πλέγας (Κουτρομανος), Κουτσιανικούλης (‘88 Λώττας), Μπιανκόνι (69’ Πολίτης), Αθανασιάδης (‘90 Κοτσωνης)

Θεσπρωτός (Χουαν Ραμον Ροτσα): Κιναλης, Βαλιεντε, Ντ’Αλέσιο, Γωγος, Γκαντσιερ, Ζιωγας (‘89 Σουμα), Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (84’ Στεργιου), Σαραντίδης (‘84 Βαταμιδης), Πατσεκο, Πουφλης (57’ Ρομέρο).

Πηγή: Over FM

Pin It on Pinterest

Shares
Share This