Επιλογή Σελίδας

Ο Ολυμπιακός Βόλου στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 σε ένα χορταστικό ματς ήρθε ισόπαλος με 2-2 στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

Η βολιώτικη ομάδα δέχθηκε πίεση στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 22’ να προηγηθεί με τον Βερνάρδο, που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι σε σέντρα του Μπάτροβιτς. Δύο λεπτά αργότερα ο Βερνάρδος, που έπαιξε ως αριστερός εξτρέμ, αφού στην κορυφή ήταν ο Σιαφά, έβαλε αυτογκόλ, προσπαθώντας να διώξει σε σέντρα του Μαροκινού Κανίς από τα δεξιά, για να γίνει έτσι το 1-0 στο 24’.

Ωστόσο, μέχρι την ανάπαυλα οι ερυθρόλευκοι ανέτρεψαν το σκορ. Αρχικά ισοφάρισαν στο 32’ με άψογο πλασέ του Κουντουριώτη σε τετ-α-τετ, που τον έβγαλε ο Μπάτροβιτς, ο οποίος στο 44’ με άψογο πλασαριστό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καβουσάκη για το 1-2, με τους δύο σκόρερ να δείχνουν αμφότεροι την κλάση τους με δύο πολύ ωραίες εκτελέσεις.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είδε την εστία του να παραβιάζεται στο 56’, με τον Κανίς με αριστερό σουτ εκτός περιοχής να νικά τον Καβουσάκη, με την μπάλα, πριν πάει στα δίχτυα, να ακουμπά και στο εσωτερικό μέρος της δεξιάς δοκού.

Το 2-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού τίποτε δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό ως το 98’, που ο Τσοπουλίδης σφύριξε τη λήξη.

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Ζέρης, Κουκόλης (40’ λ. τρ. Δημητρίου), Πίντο, Κρητικός (68’ Τσιμίκας), Μαρκιόνι, Ανάκογλου, Κανίς, Κόντσι (68’ Μέσι), Φουάσης (46’ Θεοδωρίδης).

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Νάα, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κόλα, Σκοπελίτης (90’ Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (90’ Αμπουμπακάρι), Κουντουριώτης (60’ Χατζηπιρπιρίδης), Βερνάρδος, Σιαφά (80’ Ετογκά).

Πηγή: Ταχυδρόμος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This