Επιλογή Σελίδας

“Ξεδόντιασε” τα “τσακάλια” η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που κέρδισε με 3-0 στο “Ηλίας Δούλιας” την Αναγέννηση Κολινδρού, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται ισόβαθμη με Σβορώνο (έχει έναν αγώνα λιγότερο) και Θερμαϊκό Κορινού στην 4η θέση του πίνακα, ενώ οι Κολινδρινοί έμειναν για τρίτο παιχνίδι χωρις βαθμό.

Το… δρόμο της νίκης για την ομάδα της Κατερίνης “άνοιξε” στο 20′ ο Παντζιάλας με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 23′ οι Πόντιοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Κατσιούλη να βγαίνει τετ α τετ με τον Τόλιο και να “γράφει” το 0-2 με πλασέ.

Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε για τους φιλοξενούμενους ο Σιδηρόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Μιχαηλίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Τσολακίδης, Μαυρομάτης (65′ Λαδάς), Παυλίδης (35′ Μαντζουράκης), Μπουρανής, Μαργαρίτης (35′ Πατατούκας), Κοσμίδης, Καμπερίδης Β. (85′ Τσιάμης), Μπάτσιος (35′ Γκουδάρας), Πρασσάς, Καμπερίδης Χ..

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Σωτήρης Ζιώγας): Μελικιάν, Κυλώνης, Κουλουκουριώτης, Παντζιάλας, Παππάς, Μυρωτής (80′ Τσινίκος), Σιδηρόπουλος, Μιχαηλίδης (50′ Ίτσιος), Κουσουρής (80′ Σέμπα), Μότσιας (85′ Σταθακόπουλος), Κατσιούλης (85′ Χρυσός).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This