Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη νίκησε με 2-1 τον Θερμαϊκό Κορινού, για την 3η αγωνιστική.

Ο Αχιλλέας με τους 3 βαθμούς ανέβηκε στην 9η θέση, μαζί με τον Αετό Καταλωνίων ενώ οι Κορινιώτες έμειναν στους 6 βαθμούς και ισοβαθμούν με Σβορώνο (έχει έναν αγώνα λιγότερο) και ΠΑΕ Ποντίων.

Στο 63′ ο Γιαζιτζόγου πήρε τη μπάλα από δεξιά, έκανε την κούρσα και μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή με συρτό σουτ νίκησε τον Γαβριηλίδη κάνοντας το 1-0.

Ο Θερμαϊκός έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και οι προσπάθειες της ομάδας του Κορινού καρποφόρησαν στο 90′ όταν ο Κεβάνι μετά από εκτέλεση φάουλ στόπαρε τη μπάλα στη γωνία της μικρής περιοχής και με κοντινό σουτ έκανε το 1-1.

Μάλιστα, στο 90’+1′ ο Β. Κατσούλης έχασε μοναδική ευκαιρία να “γυρίσει” το παιχνίδι αλλά το κοντινό σουτ του έφυγε μόλις άουτ.

Τελικά, αυτοί που “χαμογέλασαν” στο φινάλε ήταν οι γηπεδούχοι που στην τελευταία φάση του παιχνιδιού έφτασαν στο τελικό 2-1 με αυτογκόλ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Θάνος Γεωργιάδης): Αμβροσιάδης, Λαράκου, Κατσαμάγκας, Καραγκούνης, Σιαμάγκας, Μυρωτής (90′ Παπαγιαννόπουλος), Υφαντής, Δημητρίου, Γιαζιτζόγλου (89′ Ζιάκας), Γαβρίδης (79′ Γκούντζας), Γκουνέλας.

Θερμαϊκός Κορινού (Ηλίας Τζιώκας): Γαβριηλίδης, Κατσούλης, Ταγκαλίδης, Αντωνιάδης (45′ Γκαντάς), Γεσίλι (82′ Μέλο), Αγγελάτος, Καραμανώλας Ε., Κατσαμάγκας (72′ Κεβάνι), Κατσούλης Α., Παρδάλης (42′ Ζουκάν), Καραμανώλας Κ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This