Επιλογή Σελίδας

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε ο Βατανιακός που επικράτησε με 3-0 του Άρη Κοκκινοπλιτών στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη ισοβαθμεί στην κορυφή του πίνακα με Ατρόμητο Κατερίνης και Δία Δίου ενώ ο Άρης βρίσκεται χωρίς βαθμό μαζί με Αναγέννηση Κολινδρού, ΑΕ Περίστασης και ΑΕ Καρίτσας.

Οι παίκτες του Γιώργου Σκέντου απείλησαν στο 20′ όταν Μπαλαούρας βρέθηκε σε καλή θέση παίρνοντας τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όμως ολιγώρησε και κόπηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Βατανιακού άνοιξε το σκορ στο 28′ με πλασέ του Κατσάρα στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λαζαρίδη από αριστερά.

Οι Βατανιώτες ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με προβολή του Μπενίσκου έπειτα από σέντρα του Μυστρίδη από δεξιά, στο 34′, με το 0-2 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε για τον Βατανιακό ο Κατσάρας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, σκοράροντας με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή στο 53′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Μηνούδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Τσιλεγκερίδης, Δημητριάδης (58′ Δήμος), Μουρατίδης, Σκαμπαρδώνης, Παπαγιαννόπουλος, Μπιτσάνης (64′ Παπαγιαννόπουλος), Μπαλαούρας, Γιώτσας, Σαββίδης, Ευαγγελόπουλος, Χρυσόπουλος (70′ Ντιαγιέ).

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Κούζας, Αδαμόπουλος, Δερμίσης, Κραγιόπουλος (70′ Κολαξίδης), Λιόλιος, Τσιώμης, Λαζαρίδης (75′ Παλαιολόγου), Δημηνάς (60′ Νταμπαλάκης), Μπενίσκος (75′ Τσικαδέρης), Κατσάρας (60′ Σαμανίδης), Μυστρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This