Επιλογή Σελίδας

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στην ήττα – αποκλεισμό με 1-2 από τον Ηρακλή ήταν ο Νίκος Θεοδοσιάδης, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα. Ο Κατερινιώτης τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης: “Με βάση την εποχή και τις συνθήκες θεωρώ ότι ήταν ένα πάρα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά, κάνανε μια τεράστια προσπάθεια. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο α’ ημίχρονο στα σημεία ο Ηρακλής ήταν κάπως καλύτερος. Το β’ ημίχρονο μας ανήκει δικαιωματικά. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, το μόνο που μας έλειψε ήταν το αποτέλεσμα. Γενικά όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Για μας ήταν ένα τεστ, το προσεγγίσαμε σαν έναν παιχνίδι προετοιμασίας. Σιγουρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας, θα κρατήσουμε τα καλά, θα αποβάλουμε τα κακά και νομίζω ότι έτσι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Περιμένουμε και κάποια παιδιά που δεν είναι έτοιμα από πλευράς φυσικής κατάστασης, οι οποίοι είναι για εμάς κομβικοί παίκτες. Θεωρώ ότι βάσει της σημερινής εικόνας της ομάδας μου, η συνέχεια θα είναι πολύ καλή για εμάς”.

Ευχαριστημένος από την πρόκριση αλλά όχι και από την απόδοση του Ηρακλή ήταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κώστας Γεωργιάδης, ο οποίος κράτησε “χαμηλά τη μπάλα” όσον αφορά στους στόχους της ομάδας στη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Γεωργιάδης: “Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στο σημερινο παιχνίδι. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα το οποίο είναι μια επιτυχία για εμάς στο πρώτο επίσημο παιχνίδι σε αυτή την καινούρια προσπάθεια που γίνεται, γνωρίζω ότι έχουμε μια καινούρια ομάδα με νέα παιδιά αλλά οι προσδοκίες είναι προσδοκίες όχι μόνο επειδή είμαστε ο Ηρακλής αλλά και επειδή και εγώ περιμένω από τους ποδοσφαιριστές μου όπως και αυτοί περιμένου από εμένα να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να υπηρετούμε το αγωνιστικό πλάνο το οποίο έχουμε. Κατά διαστήματα το κάναμε αυτό σήμερα όμως το παιχνίδι μας έδειξε οτι θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά και υπομονή, θωράκιση σε όλα τα επίπεδα και στο αγωνιστικο κομματι πολλή προσπαθεια για να βελτιώσουμε κομμάτια έτσι ωστε η πρεμιέρα να μας βρει ακόμη καλύτερους.

Κάθε μέρα που δουλεύουμε και στις προπονήσεις και στα φιλικά και στους επίσημους αγώνες σε Κύπελλο ή πρωτάθλημα, οφείλουμε να καταθέτουμε την ψυχή μας και αυτή η υγεία που βγαίνει οφείλεται στις σχέσεις των ανθρώπων που στελεχώνουν την ομάδα μας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και τα επόμενα αποτελέσματα, αυτή η υγεία και η διάθεση πρέπει να βγαίνει προς τα έξω.

Σχολιάζοντας την αλλαγή εικόνας στο παιχνίδι μετά το 60′ οπότε και ο Πιερικός “ανέβηκε”, ο Κώστας Γεωργιάδης είπε: “Ο Πιερικός είναι μια πάρα πολύ ιστορική ομάδα. Έχει την εμπειρία της προηγούμενης σεζόν έχοντας κρατήσει τον ίδιο προπονητή και μια “μαγιά” παικτών.

Εμείς είμαστ μια καινούρια ομάδα και πρέπει, χωρίς αυτό να αποτελέι δικαιολογία να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις αγωνιστικές καταστάσεις που δημιουργούνται. Πράγματι υπήρξε μια πτώση απόδοσης της ομάδας μετά το 0-2, είναι κάτι που δε μου άρεσε καθόλου. Θα το συζητήσουμε με τα παιδιά και νομίζω ότι θα έχουμε τον χρόνο να το διορθώσουμε”.

Πηγή: orasitv

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet