Επιλογή Σελίδας

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ χορήγησε άδεια Super League 2 στην ΠΑΕ Πιερικός αλλά και στην ΠΑΕ Επισκοπή.

Οπωσδήποτε, πρόκειται για επιτυχία της ΠΑΕ Πιερικός και όσων εργάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση, με τις ενέργειές τους να αποδίδουν καρπούς έστω και μετά από αρκετό κόπο, καθώς θυμίζουμε ότι ο φάκελος εξετάστηκε τρεις φορές από το Πρωτοβάθμιο Όργανο και οι Κατερινιώτες προσέφυγαν στο Δευτεροβάθμιο Όργανο, το οποίο και τους δικαίωσε σήμερα.

Η εξέλιξη αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία μετά την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Διοικητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης αδειοδήτησης όλων των ομάδων που ανέβηκαν από τη Football League, καθώς σε περίπτωση που οι Θεσσαλοί δικαιωθούν, τότε τίποτε δε μπορεί να θεωρείται σίγουρο όσον αφορά στις προσθήκες ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών που ανακοινώνουν όλες αυτές οι ομάδες μετά την αλλαγή στα δεδομένα της αδειοδότησης. Πλέον, μετά τη σημερινή απόφαση ο Πιερικός δεν επηρεάζεται από τυχόν εξελίξεις και μπορεί να χαράξει απερίσπαστος τη μεταγραφική του πολιτική.

Η ανακοίνωση:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 23η Σεπτεμβρίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 2 ΠΑΕ της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 και ΠΑΕ ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This