Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις:

Genoa – Fiorentina
Stadio Luigi Ferraris
Η Fiorentina είχε σταθερά καλή επίδοση και στα τρία μέχρι στιγμής ματς της στο φετινό πρωτάθλημα ακόμη και στο ντεμπούτο παρά την ήττα της από τη Roma. Από την άλλη πλευρά η Genoa πήρε νίκη απέναντι στην Cagliari αλλά δεν έχει τόσο σταθερή επίδοση σε σχέση με τη Fiorentina. Νίκη της Fiorentina σε απόδοση 2,24.

Inter – Bologna
Stadio Giuseppe Meazza
 Η Inter έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στη Bologna καθώς είναι σε πολύ καλή φόρμα και είναι αήττητη μέχρι στιγμής σε τρία ματς. Από την άλλη πλευρά και η Bologna έχει καλή πορεία μέχρι στιγμής και μάλιστα σκοράρει αρκετά τακτικά. Σε 4 από τις 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,57.

Salernitana – Atalanta
Stadio Arecchi
Η Atalanta έχει το πάνω χέρι στη σημερινή αναμέτρηση καθώς είναι μία ομάδα που σκοράρει με ευκολία και αγωνίζεται απέναντι σε μία ομάδα που δέχεται εύκολα γκολ και σε όλα τα παιχνίδια της στη φετινή Serie A έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 4 γκολ. Το ίδιο ισχύει και για 3 από τα 4 φετινά ματς της Atalanta, 3 για το πρωτάθλημα κι ένα για το Champions League. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,57.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (4a giornata)
16:00 Genoa – Fiorentina 2 (2,24) 1-2 FT
19:00 Inter – Bologna Over 2,5 Goals (1,57) 6-1 FT
21:45 Salernitana – Atalanta Over 2,5 Goals (1,57) 0-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This