Επιλογή Σελίδας

Παρελθόν από τον Βατανιακό αποτελεί ο Γιώργος Κίτσας. Ο 33χρονος επιθετικός που στις 22 Ιουλίου είχε αποκτηθεί από τον Βατανιακό, έλυσε πρόωρα τη συνεργασία του με την ομάδα της Κατερίνης και θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή στη Νίκη Αγκαθιάς που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. 

Τη μεταπήδησή του στη Νίκη Αγκαθιάς αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με φωτογραφία του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

kitsas-agkathia

Σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή, ο λόγος της αποχώρησής του από τον Βατανιακό είναι αποκλειστικά το θέμα της απόστασης, με τον ίδιο να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του εντός Ημαθίας. “Δεν υπήρχε κανένα θέμα με την ομάδα και με τους ανθρώπους του Βατανιακού”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Νίκη Αγκαθιάς θα είναι η ένατη ομάδα στην καριέρα του Κίτσα που έχει παίξει ακόμη σε ΑΕ Αλεξάνδρειας, Εορδαϊκό, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Θύελλα Σαρακηνών, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Αναγέννηση Κολινδρού και Βατανιακό. 

Όσον αφορά στον Βατανιακό, μετά την αποχώρηση Κίτσα δημιουργείται κενό στη γραμμή κρούσης, μιας και ο έμπειρος φορ αποτελούσε βασικό “γρανάζι” στη “μηχανή” του Γιώργου Ποτουρίδη, έχοντας σκοράρει 9 γκολ στα 6 φιλικά που έχει δώσει έως τώρα η ομάδα του Βατάν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This