Επιλογή Σελίδας

Τη φόρμα του προπονητή τερματοφυλάκων του Πιερικού θα φορέσει ξανά ο Σάββας Ταταρίδης, αντικαθιστώντας τον Κώστα Γρηγοριάδη! Ο Κιλκισιώτης προπονητής επιστρέφει στην ομάδα της Κατερίνης μετά από σχεδόν τρεις μήνες και θα είναι αυτός που θα αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων του Πιερικού στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Ταταρίδης είχε ενταχθεί στον Πιερικό τον Ιούλιο του 2019, ως συνεργάτης του τότε προπονητή Απόστολου Στύλου και παρέμεινε στην ομάδα και με τον Σάκη Παπαβασιλείου μέχρι την απόλυση του Κατερινιώτη τεχνικού τον περασμένο Απρίλιο.

Τότε, τον Σάββα Ταταρίδη στο τεχνικό επιτελείο του Πιερικού είχε αντικαταστήσει ο Κώστας Γρηγοριάδης, με τον Ταταρίδη να αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην ΑΕ Καρίτσας.

Τρεις μήνες μετά, οι άνθρωποι του Πιερικού, αποφάσισαν να αναθέσουν ξανά τα καθήκοντα του προπονητή τερματοφυλάκων στον Ταταρίδη και έτσι η συνεργασία με τον Γρηγοριάδη έληξε αιφνίδια το βράδυ της Κυριακής!

Ο Σάββας Ταταρίδης ήταν κανονικά στην πρώτη προπόνηση του Πιερικού, το απόγευμα της Τετάρτης, προπονώντας τους Αλεξιάδη και Γαλάνη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This