Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα
Ο Κώστας Κοντόπουλος αγωνίστηκε στον Αιγινιακό, για πάνω από μια δεκαετία και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα  ως κεντρικός παίκτης, φορώντας το Νο 8 ενώ εδώ και τέσσερα χρόνια μετέχει στο Δ.Σ. του αιγινιώτικου συλλόγου. Εκτός της ανεκτίμητης αγωνιστικής του προσφοράς  διακρίθηκε και για το ακέραιο χαρακτήρα του, με συνέπεια να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Πιερίας και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα.
Πρόσφατα μετά τις εκλογές του σωματείου της Βόρειας Πιερίας, έχει το πόστο του Εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και αναμφίβολα θα βοηθήσει με την εμπειρία του και τι γνώσεις του σημαντικά την προσπάθεια επανεκκίνησης του Αιγινιακού, απ’ αυτή τη θέση.
IMG_20210115_162001
Στη φωτογραφία ύστερα από το τέλος της  αγωνιστικής περιόδου 1995-96, στην οποία ήταν αναντικατάστατο στέλεχος, πετυχαίνοντας μάλιστα και 15 γκολ, κάνει αποτίμηση της αήττητης πορείας των μπλε (25 νίκες και 5 ισοπαλίες) στον υπογράφοντα. Στα αξιοσημείωτα εκείνης της σπουδαίας ομάδας του Σωτήρη Χατζηγιοβάνακη είναι ότι ακόμα και σήμερα κατέχει το ρεκόρ στην ΕΠΣ Πιερίας, αφού χωρίς ήττα ανέβηκε στη Δ’ Εθνική κατηγορία.
IMG_20210101_084251

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This