Επιλογή Σελίδας

Για δύο βδομάδες, από 28 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου 2021, συμμετείχε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Κύπριος προπονητής, Μάριος Παναγιώτου.

Το Themasports.com επικοινώνησε με τον νεαρό Κύπριο κόουτς ζητώντας του να μας σχολιάσει αυτή την εμπειρία που είχε με την παρουσία του σε προπονήσεις της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συνεργασία που είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες. Ένας μεγάλος σύλλογος με πολύ καλό προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Ήταν πολύ καλή εμπειρία για μένα, γνώρισα και συζήτησα για ποδόσφαιρο με πολύ καλούς επαγγελματίες και ταυτόχρονα χαίρομαι για τα καλά λόγια που άκουσα όσον αφορά τον επαγγελματισμό και τον τρόπο δουλειάς μου. Με επέλεξαν μέσα από μια μεγάλη λίστα επαγγελματιών προπονητών (UEFA PRO) και σίγουρα αυτό με τιμάει ιδιαίτερα. Στόχος μου είναι να δουλέψω στο εξωτερικό σε υψηλό επίπεδο, όμως, για να γίνει αυτό πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω μεθοδικά, να επιμορφώνομαι και να εξελίσσομαι».

Να σημειωθεί ότι ο Μάριος Παναγιώτου αναχωρεί αύριο (Τρίτη 20-07) από την Κύπρο για την Ελλάδα, ούτως ώστε να συνεχίσει το έργο του ως προπονητής στον Πιερικό, ομάδα που είχε πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας την περασμένη σεζόν και την οδήγησε στην άνοδο.

Πηγή: Themasports.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This