Επιλογή Σελίδας

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν συμφωνήσει, έως τώρα και θα παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πιερικός, καθώς και την απόκτηση των Κωνσταντίνου Χατζηδίμπα και Φερνάντο Κόλα ανακοίνωσε ο Πιερικός.

Η ανακοίνωση:

“Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων για την ομάδα μας ήταν αυτή που πέρασε. Έτσι είναι προγραμματισμένη να κυλήσει και αυτή που έρχεται, με τις ανανεώσεις παραμονής αλλά και τις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών για την συμπλήρωση του φετινού ρόστερ του Πιερικού, να αποτελούν το κυρίαρχο θέμα των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες αυτές.

Έτσι, η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως μετά από καθημερινές επαφές, συνεχίζουν να αποτελούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι: Φλορεντίν Μπουόλι, Νίκος Τζήμας, Σάββας Τοπαλίδης, Κωνσταντίνος Ίτσιος, Χρήστος Μαυρίδης, Γιώργος Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Αλεξιάδης, Χρήστος Καρανάτσιος, Γιώργος Σκαμπαρδώνης.

Ευχόμαστε σε όλους πολλές επιτυχίες με υγεία και το Π στο στήθος!

Επίσης αποκτήθηκαν οι Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας και Φερνάντο Κόλα. Ο πρώτος είναι γεννημένος 12 Μαΐου 1999, αγωνίζονταν στην Super League 2 με την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι μέσος και κατάγεται από την Πιερία.

Ο δεύτερος είναι γεννημένος 19 Αυγούστου 2002, αγωνίζονταν στη Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, είναι ακραίος μεσοαμυντικός και κατάγεται από την Πιερία.

Τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Πιερικού και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το Π στο στήθος!

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΣΦΚ Πιερικός 1961 ΠΑΕ”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This