Επιλογή Σελίδας

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Florentin Bouoli και Νίκο Τζήμα έκανε γνωστή, μέσω σχετικής ανακοίνωσης η ΠΑΕ Πιερικός.

Ο 23χρονος Καμερουνέζος επιθετικός, Florentin Buoli κατέγραψε την περασμένη αγωνιστική περίοδο 15 συμμετοχές, 9 ως βασικός και 6 ως αλλαγή, αγωνιζόμενος συνολικά 816 λεπτά και σημείωσε 3 τέρματα.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας Νίκος Τζήμας με την σειρά του είχε 6 συμμετοχές, 5 ως βασικός και 1 ως αλλαγή, αγωνιζόμενος συνολικά 506 λεπτά και δέχθηκε 11 τέρματα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός:

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την έναρξη των ανανεώσεων, καθώς και την συμπλήρωση των κενών θέσεων που θα προκύψουν στο ρόστερ της ομάδας, μετά τις αποδεσμεύσεις.

Florentin Bouoli και Νίκος Τζήμας ήρθαν σε συμφωνία με τον Πιερικό και συνεχίζουν μαζί μας και φέτος στην Super League 2. Ο πρώτος είναι γεννημένος 14 Ιανουαρίου 1998, επιθετικός και κατάγεται από το Καμερούν. Ο δεύτερος είναι γεννημένος 19 Δεκεμβρίου 1995, τερματοφύλακας, με καταγωγή από την Πιερία.

Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με το Π στο στήθος.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΣΦΚ Πιερικός 1961 ΠΑΕ”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This